ZETApress

hírportál

Csepelről Nyugat-Dunántúlra

Száz résztvevővel, 44 autóval, kétféle itinerrel kelt útra a XXII. Magyar Borok Útja Rallye mezőnye ma reggel a Csepel Plaza elől. Múlt csütörtöki sajtótájékoztatójukról idekattintva olvashatunk. Fotóink Lantai József felvételei.

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter zászlójelére 8 órakor kelt útra az első csapat, s a többiek aztán percenként indultak az Etyeki Borvidékre. Az első ügyességi feladat rögvest a parkolóban várta őket: az adott szakaszt ? ahogy június 2-án a II. Motoros Borok Útja Rallye rajtján Budaörsön már láthattuk ?, a 7 másodperchez lehető legközelebbi idővel kellett teljesíteniük. 3 napos útjuk során további érdekes feladatok várják őket a Soproni Borvidéken is.

1 hozzászólás

  1. Tegnap este Bükfürdőn került sor a díjátadó gálára. Mivel nem a győzelem, hanem a borvidék megismerése volt a cél, az eredményekkel ne foglalkozzunk! A mezőny az éjszakát még a szállodában töltötte, majd a kötelező reggeli után hazaindult. A tavaly bevezetett hagyománynak megfelelően a jövő tavaszi III. Motoros Borok Útja Rallye a most befejezett XXII. Magyar Borok Útja Rallye rövidített útvonalát követi, de ennyire ne szaladjunk előre. Egyelőre a kora őszi XXI. Borok Útja Páros Teniszkupa időpontja sem ismert, a jövő évi XX. Valenti-napi Páros Teniszversenyről nem is beszélve.