ZETApress

hírportál

Segíts, hogy segíthessünk!

Segítsünk a kicsiknekAjándék a legnagyobb bajnokoknak! A Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda Kft. karácsony alkalmából sportszereket gyűjt a Tűzoltó utcai daganatos és leukémiás gyermekeknek. Az ajándékokkal a klinika Onkológiai osztályán kezelt betegeknek szeretné szebbé tenni a karácsonyát ? tudatta Varró Barbara irodavezető.

A Semmelweis Egyetem II. Számú Gyermekklinikáján több mint 125 éve kezelik a daganatos és leukémiás gyermekeket. A betegek a gyógyításuk során a legmagasabb színvonalú ellátásban részesülnek gyógyulásuk folyamán. Idén karácsonykor a Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda csapata ellátogat a Tűzoltó utcai daganatos és leukémiás gyermekekhez, hogy átadják a saját kezdeményezésükben gyűjtött sportszereket ezzel is megkönnyítve a gyermekek karácsonyát.

Az NSV csoportja szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy mekkora felelősséggel, és áldozattal jár a súlyos betegségben szenvedő gyermekek ápolása. A sporteszközök gyűjtésével szeretnének támogatást adni a szülőknek és a gyermeknek a gyógyulás felé vezető úton. A Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda munkatársai úgy gondolják, hogy a kórházi ellátás mellett a lelket is gyógyítani kell, és ezáltal gyógyulnak a fizikai betegségek is, ebben segít a sport! Bíznak abban, hogy boldoggá teszik a gyermekeket az Onkológiai osztályon tartott mini sportágválasztóval és a sporteszközök átadásával.

Több kis beteg is bent tölti az ünnepeket a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekklinika Onkológiai osztályán, nekik sokat segít az, hogy van mivel játszani és sportolni. A kis betegek az év minden szakaszában nagyon örülnek az ajándékoknak, de ilyenkor karácsonykor még fontosabb, hiszen kellemesebbé teheti a kórházban töltött napokat. Várják Önöktől, a már nem használt sportszereket és sporteszközöket, hogy sportos karácsonyt varázsoljanak a gyermekeknek, amit a gyógytornász és szabad foglalkozásokhoz is hasznosítani tudnak majd a későbbiekben. Kérjük, segítsék kezdeményezésünket, és juttassák el hozzánk a már nem használt sportszereiket! Az ajándékokat a Tűzoltó utcai daganatos és leukémiás gyermekek között osztjuk szét, karácsony alkalmából. A sportszereket a december 13-ai Luca-napig munkanapokon 08 és 17 óra között a Nagy Sportágválasztó Szervező Irodában tudják leadni a kőbányai Merkapt Sportközpontban, a Maglódi út 12/A-ban. Segítségüket ezúton is tisztelettel köszönik a szervezők!

Szóljon hozzá!