ZETApress

hírportál

Aquaprofit Polgár Sakknap harmadszor

PolgárokÚjra együtt a csodálatos trió! Újra együtt a Polgár lányok ? újra Aquaprofit Polgár Sakknap. November 13-án, a Magyar Telekom székházában találkozhatunk a világhírű trióval. Évente mindössze egyetlen napra találkoznak a Polgár lányok így hármasban, hogy egyszerre üljenek asztalhoz, s ez a nap az Aquaprofit Polgár Sakknap.

A száz táblás szimultán mellett újdonságokkal is jelentkeznek a szervezők. Idén Polgár Judit vállalta, hogy öt perces ?snell partikban? mérkőzik meg a kihívóival. Judit ráadásul egy ?vak mérkőzést? is vív majd, ahol ellenfelei, a VIP csapat tagjai, közösen találhatják ki a legjobb lépést, míg ő bekötött szemmel játszik.

Zsuzsa, Judit és Zsófia fellépése mindenütt a világon kiemelkedő eseménynek számítana, mi is különleges hangulatban készülünk erre az eseményre ? számol be a részletekről Nádasi Tamás, az Aquaprofit Zrt. elnöke. ? Igazi ünnep ez az alkalom mindenkinek, akár játékos, akár néző, akár szervező. Ez a nap a sakkozás csodájáról szól, s éppen ezért évről évre több fiatalt hívunk meg, hogy személyesen is találkozhassanak példaképeikkel.

Várom már a fesztivált ? meséli Polgár Judit. ? A mai világban számomra is egyre fontosabb, hogy minél több igazi értékkel ismertethessem meg gyerekeinket, a következő generációt. Ez a nap pedig éppen erre ad lehetőséget! ? tudatta az Aquaprofit Zrt. Marketing Osztály.

Szóljon hozzá!