ZETApress

hírportál

Jubiláló Páros Teniszkupa

Páros TeniszkupaJúnius 11-én szombaton immár 20. alkalommal rendezzük meg a hagyományos nyárköszöntő Magyar Borok Útja Páros Teniszversenyünket. A rendezvényre elsősorban olyan üzletembereket, politikusokat, sportolókat, újságírókat és neves közéleti személyiségeket várunk, akik szívesen mérik össze tudásukat ezen az exkluzív sporteseményen ? mondta el Megay Róbert Péter főszervező.

A sikeres február 13-ai XVIII. Valentin-napi Páros Teniszverseny után a tenisz mérkőzéseknek megint a Tabáni Tenisz Center ad otthont, ahol 9 órától folyamatosan zajlanak a selejtezők, közben kártyapartik, kóstolók és gyerek foglalkoztató játékok színesítik a programot. A törzsvendégeinkből álló, jól összeszokott párosokhoz új sportbarátok, üzletemberek és közéleti személyiségek is csatlakoznak, a meghívottak között van többek között dr. Pintér Sándor belügyminiszter, Bóka István balatonfüredi polgármester az augusztus 26-28-ai XXI. Magyar Borok Útja Rallye befutójának vendégvárosa nevében, Hajas László mesterfodrász, valamint Buda Márton, Sebestyén Balázs és Harsányi Levente rádiós műsorvezetők.

A Balatoni borvidék legfinomabb borainak kóstoltatásáért ezúttal a St. Kristóf Pincészet felel Zamárdiból. Az egészséges táplálkozásról és az aktív időtöltéshez szükséges kalóriamennyiségről a Naturabolt.hu gondoskodik, melynek reform élelmiszerei közül terítékre kerülnek a legfinomabb kolbászok, emellett mézet, lekvárt és különböző meglepetés falatokat is lehet majd kóstolni. A délutáni tétmeccseket egy kis pihenő követi, majd este, a főváros egyik legexkluzívabb rendezvényhelyszínén, a Pesti Vigadó Éttermében folytatódik a kapcsolatépítő közösségi élményprogram, és egy ünnepi díjátadóval egybekötött gálavacsorával, valamint színvonalas műsorral várjuk vendégeinket. Jelentkezni a Magyar Borok Útja Kft. elérhetőségein lehet!

1 hozzászólás

  1. A június 11-re tervezett XX. Páros Teniszkupa rendezvényünket nem tarjuk meg, mert két másik teniszverseny és egy esküvő is erre a napra esik és vendégkörünk nagy része sajnos valamelyik másik rendezvényen vesz részt.