ZETApress

hírportál

Szavazzon paralimpikonainkra!

KH banki logoA riói paralimpia évében, a felkészülés utolsó nagy hajrájához kíván hozzájárulni K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogram a sportolók anyagi segítésével. A fejenként nyolcszázezer forintos támogatás sorsa közönségszavazáson dől el ? az online voksoláson 3 kategória jelöltjeire szavazhat bárki április folyamán.

Tíz év, 16 sportoló, 15,4 millió forint ? ezek a K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogram fő mutatószámai. A K&H 2006 óta támogatja a Magyar Paralimpiai Csapatot, és segíti egyénileg is a sportolókat, hogy kiválóságaink kizárólag az edzésekre, megmérettetésekre tudjanak teljes elhivatottsággal koncentrálni ? tudtuk meg sajtósaiktól.

? Tisztában vagyunk vele, hogy egy paralimpikonnak minden szinten erőn felül kell teljesítenie ahhoz, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el ? a munka, a mindennapi megélhetésük megteremtése mellett kell készülniük a nagy megmérettetésekre. Eltökéltségük példaértékű számunkra, ezért is tettük le 10 évvel ezelőtt voksunkat a paralimpikonok támogatása mellett. K&H mozdulj! kártyaprogramunkkal hozzájárulunk anyagi terheik csökkentéséhez, hogy a felkészülés ne jelenthessen problémát, és valóban a kiváló eredmények elérése okozza számukra a legnagyobb kihívást ? mondta Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója. ? Különösen igaz ez a riói paralimpia évében, amikor a versenyzőknek minden segítség jól jön az utolsó nagy hajrában. Hatalmas örömöt jelent számunkra, hogy 16 támogatott sportolónk közül háromnak már biztos kvótája van Rióba, további 10 versenyzőnek pedig jelentős esélye arra, hogy kijusson a paralimpiai játékokra ? tette hozzá.

A K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogram keretében három sportoló részesül fejenként bruttó 800 ezer forintos támogatásban. Az összeg sorsa online szavazáson dől el, a Magyar Paralimpiai Bizottság által megadott jelöltekre 3 kategóriában ? felnőtt, reménység és paralimpiai segítő ? lehet voksolni április 1-től 30-ig a honlapon. A támogatás a K&H Visa Classic dombornyomott betéti kártyákkal történő vásárlások után elkülönített összegből gyűlik össze, hiszen a Bank minden elköltött 1000 Ft után 1 forintot tesz félre saját bevételéből a sportolók támogatására.

? Nincsenek sikeres vagy sikertelen, ép vagy sérült emberek, csak emberek, akik kitűznek célokat és kemény munkával elérik azokat. Sportolók vannak, akik mindenkinek tanítanak valamit, mutatnak példát. A Magyar Paralimpiai Csapat méltó a támogatásra, szurkolásra, megdolgozik a sikereiért, amellyel érmeket fognak szerezni hazánknak a riói paralimpián is ? mondta el Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke. A K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogram 2016. évi jelöltjei, felnőtt kategória: Szabó Nikolett judos, Keresztesi Erika atléta, Tunkel Nándor, erőemelő. Reménység kategória: Csontos Piroska atléta, Iván Bence úszó, Veres Amarilla vívó. Segítő kategória: Molnár Péter, atlétika; László Anita, boccia; Balogh Boldizsár, vívás. Szavazatával járuljon hozzá Ön is a magyar paralimpikonok támogatásához!

Szóljon hozzá!