ZETApress

hírportál

Korcsolya-show a Symában

SzinkronkorcsolyaShow-műsorral indul csütörtök este a Budapesti Szinkronkorcsolyázó Vb. Szinkronkorcsolyázás ? a XXI. század igazi látványsportja. Magyarországon még kevéssé ismert, de ennek ellenére a héten már másodszor rendezik Budapesten a sportág világbajnokságát ? tudatta Dobor Dezső sajtófőnök.

A szervezők egy kicsit még cukrozzák is a mézet azzal, hogy az eseményt bevezető sorsolás és megnyitó köré egy igazi jégparádét szerveznek a versenyek kezdete előtti estén: április 7-én csütörtökön 19:30-kor a SYMA Csarnokban. A Draw & Show programban láthatják a nézők ? a kizárólag erre az alkalomra készült nyitószámban ? a magyar jégsport kiválóságait, többek között az idén óriási sikereket elért short track válogatott tagjait, valamint az U?18-as jégkorong válogatott hokisait és másokat. Kozma Janó felvétele a magyar csapat edzésén készült. A március 2-ai tüskecsarnoki sajtótájékoztatóról idekattintva olvashatunk.

A The Biebers zenekar exkluzív élő mini koncertet ad, melybe a szervezők becsempésztek egy flashmobot is, melynek koreográfiája a MOKSZ weboldalán a videók között elérhető. Hogy minél jobban érezzék magukat a vendégek, mindenkinek érdemes ismerkedni ennek az elemeivel ? persze csakis szárazon! A szervezők azt kérik a nézőktől, hogy barátkozzanak a flashmob anyagával, osszák, hogy minél többen jöjjenek ? többek közt azért is ?, hogy a világbajnokságon résztvevő csapatokkal együtt táncoljanak egy emlékezeteset!

A sorsolásban sok híres sportoló, olimpiai bajnokok is vállalták, hogy segédkeznek: Pulai Imre, Kovács Koko István, a short track válogatott, Sebestyén Juli, Tokaji Viktor. A sorsolás kezdete előreláthatólag 20 órakor lesz. A 21 ország 26 csapatának részvételével rendezendő versenyek pénteken 18 órakor kezdődnek és szombaton 15 órakor zárulnak. A magyar csapat látványos fejlődést mutatott az idei szezonban és a legjobb tíz közé szeretne betörni. Jegyvásárlás a Ticketpro.hu weboldalon.

Szóljon hozzá!