ZETApress

hírportál

Triálbemutató a Millenárison

Ma délelőtt a Millenárison mutatta be idei verseny csapatát a HELL, ahol a legújabb sportágának képviselője, Hegedűs László többszörös magyar triál bajnok tartott bemutatót. A szokásos év eleji sajtótájékoztatón a régi tagok mellett új sportágak és új sportolók mutatkoztak be.

Bessenyey Zoltán többszörös Európa-bajnok idén új navigátorral, Berendi Dáviddal képviselteti magát az Európai Rallye bajnokságon. Ugyancsak új tagot mutatott be a B3 Racing Team a 16 éves Tassi Attila pilóta személyében, aki 2016-ban a TCR bajnokságon indul. A lokálpatriotizmus jegyében továbbra is a csapat tagja már a riói olimpiára is készülő Gercsák Szabina, a HELL Miskolci Judo Club tehetséges versenyzője és a HELL KTM Kecsemét MX csapata. Kocsis Alexandra, a világhírű amerikai fitness verseny, az Arnold Classic első magyar győztese bikini kategóriában továbbra is a fitness ágat képviseli a HELL Racing Teamben. Idén egy új jellegű együttműködésről is beszámolt a HELL, melyet a cégcsoporthoz tartozó miskolctapolcai Avalon Park kötött a Teqball-lal.

A sajtótájékoztató folyamán Bessenyey Zoltán, a HELL Racing Teamhez tavaly csatlakozott kétszeres rallye Európa-bajnok pilóta új navigátorával, Berendi Dáviddal mutatkozott be. BZ egy év kihagyás után tért vissza a Rallye Eb vérkeringésébe, és az első futamon ? a Kanári-szigeteken ? azonnal az ERC3 kategória második helyén végzett új navigátorával. ? Azt hiszem nem is kell magyaráznom, hogy boldog vagyok, hiszen ugyan számítottunk rá Dáviddal, hogy a felkészülésünk teljes és képesek vagyunk a dobogós eredményre, azonban a nevezési listát nézegetve kicsit elcsodálkoztunk. Láttuk, hogy olyan ellenfelek neveztek idén a 2WD autók számára fenntartott ERC3 kategóriába, akikkel már sokszor sok helyen találkoztunk és nem egyszerűen gyorsak. Három korábbi abszolút nemzeti bajnok, és további igen gyors pilótáról beszélünk, akikkel végig másodpercekért menő harcot vívtunk ? nyilatkozta első versenyéről Bessenyey Zoltán.

A B3 Racing immáron harmadik éve a HELL Racing Team tagja. A csapat az elmúlt két évben a SEAT LEÓN Eurocupban indult, idén azonban a TCR sorozatban is megméreti magát és többek között régi, de mégis új tehetséges pilótával, a 16 éves Tassi Attilával vág neki a szezonnak. A tavalyi versenyévad közepébe csöppenő Tassi Ati fejlődése és elkötelezettsége a versenyzés iránt meggyőzte a csapatot, hogy velük a helye a világbajnoki sorozatban is. A 2016-os TCR szezon április 3-án indul Bahreinben, ahol a Formula?1 betétfutama lesz a bajnokság.

A HRT 2016-ban is képviselteti magát a drift szakágban, ahogyan azt korábban már megszokták a rajongók, a HELL dizájn idén is György Szilveszter magyar bajnok és immár King of Touge Európa-bajnok versenyautóján látható, aki idén három európai futamon méretteti meg magát. Szintén maradt a csapatban a HELL KTM Kecskemét motocross gárda, mely 12 versenyzőjével a juniortól a szenior kategóriáig valamennyi korcsoportban versenyez idén is a különböző kategóriákban.

Gercsák Szabina, a HELL Miskolci Judo Club versenyzője az elmúlt évben is a tőle már megszokott hihetetlenül eredményes formáját hozta és sorra szerezte az érmeket az új, 70 kilogrammos súlycsoport kategóriában is. ? Két év alatt kellett összegyűjtenem annyi pontot, hogy elég legyen a kijutásra. Ha májusig sikerül legalább három érmet szereznem, akkor azt mondom, hogy biztosan ott leszek Rióban! Nem lesz egyszerű, mindenesetre nem leszek szomorú, ha nem jutok ki, mert még mindig junior vagyok, és az én időm tokiói olimpián fog elkezdődni ? nyilatkozta a Riói Olimpiai játékokról Szabina, melyet távollétében Gajdos Tamás, a sajtótájékoztató moderátora olvasott fel.

Kocsis Alexandra IFBB fitness modell tavaly került be a HRT csapatába egy teljesen új sportág nagyon sikeres képviselőjeként. Szandi az idei évet egy gyönyörű győzelemmel kezdte. Az Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett, a világ legnagyobb és legszínvonalasabb testépítő és fitness versenyen, a Bikini Fitness C-kategóriában első helyezést ért el.

Hegedűs László, Hege a legújabb versenyzője a HRT csapatnak. A ceglédi születésű extrém kerékpárversenyző 12 évvel ezelőtt kezdte azt a sportágat űzni, melyben mára a világ legjobbjai között tartják számon és számtalan fiatal tekinti példaképének. A kemény munkának és az elszántságnak köszönhetően nagyon fiatalon, már 16 évesen megnyerte az első országos bajnoki címét junior kategóriában. Ettől kezdve minden évben magyar bajnoki címet szerzett több versenyszámban is. Hege már az első nemzetközi szezonban az 52. helyről a 13. helyre került az összetett világranglistán, majd az ezt követően években jobb és jobb eredményeket ért el. Kiváló teljesítménye miatt többször választották meg az év legjobb kerékpár versenyzőjének.

Idén egy viszonylag új sportágat is kipróbálhattunk. A HELL Racing Team bemutatóján ismertette a HELL cégcsoportjához tartozó Avalon Park legújabb együttműködését, melyet a Teqball-lal kötött. Az innovációról ismert HELL az aktív életmód támogatásán felül a hasonló értékrend miatt döntött úgy, hogy mindenképp szeretne több teqboardot az aktív kikapcsolódásról is ismert Miskolctapolcai Avalon Parkjába. A Teqball egy forradalmi szabadidős sportág, mely egy új magyar találmány és hamarosan az egész világot meg fogja hódítani. A mindenkit könnyen magával ragadó sportot már a sajtótájékoztatón kipróbálhatták az érdeklődök, de mindenki számára nyitott a lehetőség az Avalon Parkban.

Szóljon hozzá!