ZETApress

hírportál

Valentin-nap a Tabánban

A gazdaságiak nyerték a 18. Valentin-napi Páros Teniszversenyt, amelynek délelőtt 9-től délután 2-ig a Tabáni Tenisz Center adott otthont. Az idén megújult, de továbbra is a Szeressük egymást, gyerekek-mottó jegyében megrendezett tornán rajtuk kívül a sportolók, a közéletiek és a polihisztorok csapata mérte össze tenisztudását.

A verseny fővédnökségét Tarlós István főpolgármester úr vállalta el, de sajnos nem tudott megjelenni. Ugyancsak távol maradt a harmadik helyen záró közéletiek csapatából Baja Ferenc ex-miniszter, így társának, Karácsony Mihálynak játék nélkül kellett feladni a küzdelmeket. A mindenkit legyőző Gazdasági válogatott összeállítása:

1. Justin István ? Rizó Mihály
2. Györke Katalin ? Végh Imre
3. Holly András ? Buday László
4. Magyar Attila ? Boros Attila
5. Kovács Károly ? Deák Béla
6. Nyitray András ? Raskó György

A sátorban csabai kolbászt ettünk, Sendula-pálinkát és Melegh-sört ittunk, Lantai József fényképezett. A második helyet a Sportolók csapata szerezte meg, akik az alábbi összeállításban csak a győztestől kaptak ki.

1. Nagy Antal ? Sallai Sándor
2. Dani Vilmos ? Perényi Gizella
3. Petró Lajos ? Kaiczinger Máté
4. Gondos Miklós ? Palotás Ferenc
5. Kenderesi István ? Pakányi Pál
6. Bartos Sándor ? Nyúl Szabolcs

A harmadik helyet a Közéleti válogatott szerezte meg, náluk a hagyományoknak megfelelően kormánypártiak és ellenzékiek egyaránt szerepeltek. Baja Ferenc hiányzása miatt csak öt párosuk ragadott ütőt, ám az alábbi összeállításban a sereghajtót így is le tudták győzni.

1. Stumpf István ? Balázs György
2. Pintér Sándor ? Földényi Dia
3. Fazakas Szabolcs ? Harcsár István
4. Kőszegi Zoltán ? Kosztolányi Márk
5. Horváth István ? Fehér Zoltán
6. Karácsony Mihály ? Baja Ferenc

Negyedikként a mindenkitől kikapó Polihisztorok csapata végzett. Náluk a többiekkel ellentétben egy helyett két vegyes páros játszott. Íme:

1. Sebestyén Balázs ? Rakonczai Viktor
2. Péter Péter ? Horváth Rita
3. Megay Róbert Péter ? ifj. Szilvásy György
4. Joós István ? Török Lajos
5. Csákvári János ? Varga Zsolt
6. Orodán Sándor ? Osztoics Danica

Az eredményhirdetésre és a dobogósoknak a három díszes serleg átadására este 8-tól a múlt csütörtöki sajtótájékoztató helyszínén, a Duna-parti Pesti Vigadó Étteremben kerül sor. A gálavacsorán Fábry Sándor humorista, Nagy Adrienn énekes, valamint Iván Szandra zongora & Jász András szaxofon duó szórakoztatja a vendégeket. Tombola is lesz a karitatív jellegű rendezvényen, a szervezők a bevételből a Magyar Afrika Társaságot támogatják. Az újabb ütésváltásra május 28-án kerül sor XX. Páros Teniszkupa néven, június 3-án pedig útjára indul az I. Motoros Borok Útja Rallye a tavalyi autós bortúra picit rövidebb észak-magyarországi útvonalán. Augusztus végén a XXI. Magyar Borok Útja Rallye részvevői a Dunántúlt fogják autóikkal meghódítani.

Szóljon hozzá!