ZETApress

hírportál

Tabánból a Vigadóba

Megújul a nagykorúvá váló Valentin-napi Páros Teniszverseny. Február 13-án, szombaton 18. alkalommal rendezik meg a nagy népszerűségnek örvendő Valentin-napi Páros Teniszversenyüket. Kiss András versenyigazgató kezdetektől részt vesz a lebonyolításban ? tudtuk meg a Pesti Vigadó földszinti Éttermében a ma déli sajtótájékoztatón.

Megay Róbert Péter szervező, házigazda elmondta, hogy az idei versenyen is az üzletemberek, politikusok, neves közéleti személyiségek és sportolók ragadnak ütőt. Ezúttal 32 helyett csak 28 páros vesz részt a jövő szombati tornán, amely most is a Szeressük egymást, gyerekek! mottó jegyében zajlik. Az előzetes várakozásoknak megfelelően új sportbarátok, üzletemberek és közéleti személyiségek egészítik ki törzsvendég baráti körüket, ami a hagyományok megőrzése mellett felpezsdítheti a mérkőzések hangulatát, valamint új lendületet adhat az üzleti és baráti kapcsolatok építésének és ápolásának egyaránt. Az induló helyek jó része már gazdára talált, ezért legkésőbb holnap estig jelentkeznie annak, aki nem szeretne lemaradni az év egyik kiemelt teniszgálájáról! Fotóink Lantai József és Steiner Gábor felvételei.

Nemcsak a résztvevők 30%-a lesz új, hanem a lebonyolítás is számos változást és meglepetést ígér, de hogy pontosan milyeneket, azt egyelőre nem kívánták elárulni. Ott lesz a pályán többek között Pintér Sándor belügyminiszter, Stump István alkotmánybíró, Bárándy Péter volt igazságügyi-miniszter, Fazakas Szabolcs, az Európa Számvevőszék tagja, Érsek-Csanádi László, a Porsche Hungária általános igazgatója, Rakonczai Viktor zenész, valamint Kenderesi István, Sallai Sándor és Sebők Vili volt válogatott focisták.

Az üzletembereket, politikusokat, neves közéleti személyiségeket felvonultató exkluzív sporteseményen a hagyományoknak megfelelően négy csapat: a politikusok, a sztármenedzserek, az újságírók és a színész-sportolók válogatottja mérkőzik meg egymással, de a csapatok nevei megváltoznak. Sorsolásuk csak egy-két nappal a verseny előtt történik majd, s ezt is meg az új csapatneveket is csak a jövő szombati megnyitón tudjuk meg. Az egyéb változásokról decemberben írtunk. Az viszont már ma kiderült, hogy Megay Róbert Péter párja idén is, mint eddig mindenkor ifjabb Szilvásy György lesz.

Kiss András versenyigazgató elmondta, hogy a szokásoknak megfelelően reggel 9-től délután 3-ig zajlanak a meccsek, mindenki három partit játszik. Közben kellemes környezetben felszolgált ételek, az elmaradhatatlan kártya partik, meglepetések, no meg persze új nevükhöz ? Magyar Borok Útja Rallye ? híven az ország legjobb borászatának nedűi teszik feledhetetlenné a hangulatot. A mérkőzések végeztével, a délutáni pihenő alatt átköltöznek a főváros egyik legexkluzívabb, a mai sajtótájékoztatónak és a borvacsoráiknak ősz óta helyet biztosító Pesti Vigadó közkedvelt földszinti Éttermébe, ahol a Valentin-napi élményprogram zárásaként ünnepi díjátadóval egybekötött, a februári báli szezon hangulatának megfelelő gálavacsorára várják vendégeiket!

Szóljon hozzá!