ZETApress

hírportál

Csepelre vezet a Borok Útja

Magyar Borok Útja RallyeCégünk életébe sok változást hoz a 2016. év. Mint ahogy már korábban említettük, Regőci Attilától én veszem át a stafétabotot. Szeretném, ha az általa felépített hagyományok tovább élnének úgy, hogy közben több újítást is bevezetünk! ? tudatta Megay Róbert Péter tulajdonos, ügyvezető.

Egyik változás a cégünk nevét is érinti, januártól a Regő Kft. helyett Magyar Borok Útja Rallye Rendezvényszervező Kft-ként találnak meg minket. Ez is mutatja, hogy rendezvényeinket még jobban a Rallye köré szeretnénk felépíteni, a kiváló magyar borászok és boraik hírnevét szeretnénk öregbíteni. Ehhez kapcsolódóan minden hónapban borvacsorát tartunk, melynek Budapest egyik legimpozánsabb helyszíne, a Pesti Vigadó Étterem ad otthont, és ahova most 10 alkalmas borvacsora bérletet is válthatnak a 2016-os évre. Valamint egy új rendezvénysorozatot is útjára indítunk: 2016. júniusában első ízben rajtol a Motoros Borok Útja Rallye!

Bécsi úti irodánkban december 17-én péntekig vagyunk elérhetőek. A csepeli, Színesfém utcai irodánk 2016. január 6-án szerdán nyit. 2016. évre tervezett rendezvényeink: február 13-a szombat XVIII. Valentin-napi Páros Teniszverseny; május 28-a szombat XX. Páros Teniszkupa; június 10-12-e péntek-vasárnap I. Motoros Borok Útja Rallye; augusztus 26-28-a péntek-vasárnap XXI. Magyar Borok Útja Rallye. Havi rendszerességgel borvacsorák és sajtóklubok lesznek. Érdemes a honlapukat és a Facebook-oldalunkat figyelni, ahol minden információ megtalálható rendezvényeinkről! A rendezvények időpontját illetően a változás jogát fenntartjuk!

Szóljon hozzá!