ZETApress

hírportál

Telekom a Fradiban

EgyüttműködőkTelekom és FTC: főtámogatói együttműködés. Az Fradi és a Magyar Telekom a mai napon hosszú távú, három évre szóló megállapodást írt alá. A Telekom a szerződés aláírásával a Ferencvárosi Torna Clubbal korábban megkezdett együttműködését kívánja elmélyíteni ? tudatták sajtósaik.

A vállalat 2014. óta támogatja a legpatinásabb hazai csapat, az FTC labdarúgó utánpótlás-nevelését, a mai naptól pedig a felnőtt férfi futballcsapat főtámogatójaként igyekszik még jobban hozzájárulni a klub sikereihez. A most bejelentett megállapodás a Telekom általános sportszponzorációs stratégiájához, az anyavállalat nemzetközi szintű támogatási rendszeréhez illeszkedik: az ország vezető telekommunikációs szolgáltatójaként a cég a hazai sportélet legnépszerűbb és legsikeresebb szereplőinek ? a Magyar Olimpiai Bizottság, a MVM Veszprém, a Magyar Úszó Szövetség, valamint az FTC ? munkáját segíti.

? A Magyar Telekom több sportágra kiterjedő sportszponzorációs tevékenysége keretében meghatározó, tömegeket vonzó, illetve csapatok esetében országos méretű szurkolótáborral rendelkező sportágak, események támogatására törekszik ? mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója. ? A vállalat ezen stratégia jegyében hosszabbítja meg, erősíti az évekkel ezelőtt megkezdett együttműködését a Ferencvárosi Torna Clubbal. Reméljük, a mai napon aláírt szerződéssel, főtámogatóként mi is hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy a legnagyobb szurkolótáborral rendelkező hazai klub a lehető legjobb eredményeket érje el a hazai és nemzetközi futballporondon! Bízunk benne, hogy mindez nemcsak a játékosok, hanem a klub szurkolói és a foci iránt érdeklődő fiatalok számára is kellő biztatást jelent ? mondta a vezérigazgató.

? Az elmúlt években végzett komoly és alapos munka eredményei egyre inkább érzékelhetőek az FTC-ben ? tette hozzá Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke. ? A Fradi labdarúgó csapata 2015-ben megnyerte mind a Magyar, mind a Liga-, mind a Szuperkupát és ezüstérmet szerzett a bajnokságban, az ősszel pedig látványosan elhúzott a mezőnytől, magabiztosan vezeti a magyar bajnokságot. Sikereinket többek között szponzorok segítségével tudtuk elérni. Minden újabb támogató nagy lökést adhat a csapatnak. Egy ilyen hatalmas és nagyszerű cég, mint a Telekom remek partnere lehet a legnagyobb és legnépszerűbb klubnak. Lehetne bármekkora is az akaratunk, a Fradi-szívünk, ha olyan jelentős, megbízható és professzionálisan működő társaságok, mint például a Telekom, nem éreznék úgy, hogy érdemes támogatni a Ferencvárost. Reméljük, a kapcsolat jól működik, meg tudjuk hálálni a belénk fektetett bizalmukat. Azon leszünk, hogy az előttünk álló időszakban is trófeákkal, kiemelkedő sikerekkel tegyük emlékezetessé közös küldetésünket! ? mondta Kubatov Gábor.

? Célunk nem más a kezdetek óta, mint Magyarország legsikeresebb és legnépszerűbb futballcsapatának, a Ferencvárosi Torna Clubnak legmagasabb szinten történő kiszolgálása és szponzoraink, partnereink és vendégeink elégedettségének megszerzése. A Groupama Aréna és az üzemeltető Lagardère Sports Hungary Kft. számára megtiszteltetés, hogy a Ferencvárosi Torna Club Labdarúgó csapatának új főtámogatójaként köszöntheti a Telekomot, és biztos abban, hogy közösen megvívott, sikerekben gazdag szezonok állnak előttünk ? mondta Siklósi Csaba, a Lagardère Sports Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Szóljon hozzá!