ZETApress

hírportál

Luca napi választás

Téli SportágválasztóTéli sportágak kavalkádja vár december 13-án vasárnap a Városligeti Műjégpályán! Luca napján a Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda szervezésében valósul meg a Téli Sportágválasztó ? Mozogj télen is! nevű esemény a Városligeti Műjégpályán, az Olaf Palme sétány 5-ben.

A szervezők az adventi időszak ezüstvasárnapján a Téli Sportágválasztó rendezvénnyel igyekeznek felejthetetlen sportélménnyel megajándékozni a budapesti és a környező régió lakosait, remélve, hogy aki itt beleszeret egy-egy sportágba, akár már ezzel kapcsolatos kívánságot is kérhet a karácsonyfa alá, s így az Újévet már sportágat választóként folytathatja tovább.

A Téli Sportágválasztó a 2015. év egyik legklasszabb sportos eseményének ígérkezik, ahol a megjelenő sportágakat minden esetben szakemberek, edzők képviselik. Ők mutatják be az adott mozgásforma lényegét és információt adnak a sportág gyakorlásának lehetőségeiről, feltételeiről. A Műjégpálya elkerített kb. 2000 m2-es jégfelületén és a mellette található szintén 2000 m2-es gyakorló jégpályán kipróbálható lesz a jégkorong, a korcsolyasportok, a curling, a bob, a szánkó és a jégvitorlás. A Vajdahunyad vára előtt tesztelheti magát mindenki síelésben, sífutásban és biatlonban vagy akár kutyafogathajtásban, de a téli extrémebb sportágakkal is meg lehet ismerkedni majd. Ezen felül a MOB 5-próba Rióba! programsorozatának keretében a látogatók Mini 5-próbázhatnak is, valamint a rendezvény támogatóinak, kiállítóinak köszönhetően számos játékos aktivitás részesei is lehetnek!

A szervezők pecsételő-füzettel is szeretnénk minél több sportág és kiállítói aktivitás meglátogatására ösztönözni a közönséget, mellyel nem csak élményeket, hanem az ajándéksorsolásoknak köszönhetően, értékes nyereményeket is hazavihetnek magukkal a látogatók. A rendezvényről nem hiányoznak majd a neves sportszemélyiségek sem, akikkel együtt is lehet sportolni a Városligeti Műjégpályán! A Téli Sportágválasztóra a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! A látogatói regisztráció és a rendezvényről további információ érhető el portálukon és Facebook-oldalukon.

Szóljon hozzá!