ZETApress

hírportál

Tovább is a közös úton!

Nagy Laci VeszprémA Telekom a Veszprém kézilabdacsapat jövője szempontjából meghatározóan fontos együttműködési szerződést újított meg délelőtt Bánhegyi Zsófia kommunikációs igazgatójuk moderálásával Budán, a Krisztina körúti Székházban.

Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója, az MVM Veszprém kiemelt és leghűségesebb támogatójaként a 2015/16-os valamint a 2016/17-es idényben a pénzügyi hozzájárulás mellett telekommunikációs szolgáltatásokkal és eszközökkel segíti a csapat sikeres felkészülését a hazai és nemzetközi meccsekre. ? Magyarország egyik legsikeresebb sportcsapatával hosszabbítjuk meg a támogatási szerződésünket, amelynek teljesítménye nemzetközi szinten is kiemelkedő, példaértékű. Természetesen anyagi támogatásunkon kívül marketing-és kommunikációs szolgáltatásainkkal, valamint mobil távközlési eszközeinkkel is segítjük a kézilabdacsapat sikeres szereplését ? mondta Chris Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója. Hozzátette még, hogy ő is 18 éve él boldog párkapcsolatban, melyet még egy-két évig biztosan meghosszabbítanak.

? A Telekom korrekt partnerként immár 18 esztendeje áll a csapatunk mellett, és a most meghosszabbított szerződésnek köszönhetően 2017-ben két évtizedes közös munkánk egészen különleges jubileumát ünnepelhetjük majd meg. Köszönettel tartozunk a kitartó támogatónknak, és úgy gondoljuk, hogy a partnerünk elégedett lehet a magyar és a nemzetközi versengésekben elért eredményeinkkel. Az együttműködés jelzésértékű lehet eddigi és jövendőbeli támogatóink számára. Az előző idényben minden sorozatot megnyertünk leszámítva a Bajnokok Ligáját, ahol a döntőig jutottunk. Tehát egyetlen lépés hiányzik, hogy tökéletes legyen a szezonunk! ? hangsúlyozta Kálomista Gábor, az MVM Veszprém társelnöke.

? Köszönettel tartozunk a Telekomnak, és úgy érezzük, hogy az együttműködési szerződés meghosszabbítása nem csupán eddigi eredményeink elismerését jelenti, hanem biztatásul is szolgálhat a klub, a játékosok és a szurkolók számára is. Nem túlzás azt állítani, hogy két kiemelkedő minőség találkozását testesíti meg ez a közös szerepvállalás. Ami engem illet, nagyon boldog lennék, ha két év múlva, a Telekom támogatásának 20. esztendejében is a magyar bajnokcsapat rendelkezésére állhatnék, s még boldogabb, ha addig a Bajnokok Ligájában is sikerülne megszereznünk az első helyet ? emelte ki Nagy László, az MVM Veszprém kétszeres BL győztes csapatkapitánya. A válogatott játékosnak szeptember 26-án, a német Flensburg-Handewitt elleni hazai BL-találkozón tört el egy csont a bal kézfejében, de sérülése és az azt követő műtét már a múlté, orvosilag rendbe jött, kész a játékra és majd az edzője eldönti, hogy kedden, a macedón Vardar Szkopje elleni hazai SEHA Liga-mérkőzésen pályára léphet-e.

Telekom VeszprémbenÉles József, a klub egykori kétszeres világválogatott játékosa sajnos nem érkezett meg, pedig büszkén elmondhatta volna, hogy 1997-ben még a régi sportcsarnokukban lehetett résztvevője annak az ünnepélyes ceremóniának, amelyen a piacvezető mobiltársaság elkötelezte magát a csapatukkal. Társaival együtt nagyon örültek annak, hogy egy olyan szponzor állt melléjük, amely a sportszeretetéről már akkor is híres volt. A szakmai együttműködést folyamatosan sportbaráti kapcsolatok kialakulása erősítette. Azóta is jó tudniuk, hogy támogatójuk egyben az egyik leglelkesebb szurkolója is a 23-szoros bajnok, 24-szeres Magyar Kupa-, kétszeres KEK-győztes és kétszeres BL-döntős együttesüknek.

1 hozzászólás

  1. Nagy László válogatott átlövő hosszú kihagyást követően tegnap visszatért a pályára – derült ki a híradásokból. A férfikézilabda SEHA Ligában MVM Veszprém ? Vardar Szkopje (macedón) 24:24 (12:12). A címvédő bakonyiak eddig mind a hat találkozójukat megnyerték a sorozatban, így most először vesztettek pontot az idényben. Az előző kiírásban mindössze egyetlen találkozót nem tudott megnyerni a Veszprém, akkor éppen a Vardar győzte le az alapszakasz zárófordulójában.