ZETApress

hírportál

Fuss az életedért!

Halloween futásBBU Halloween Run, azaz élményfutás a föld alatt és a föld felett. Kaland, verseny és egy kis jóleső borzongás vár mindenkire, aki benevez a BBU által szervezett Halloween Runra november 7-én szombaton, ahol a kőbányai pincerendszerben lehet futni, nagyon különleges díszletek között ? tudatta Szilágyi László sajtóreferens.

Töklámpások, csontvázak, lézeralagút és más borzongató kellék között ? a világ egyik legkülönlegesebb futóversenyén. A versenyzőket a BBU által feltalált élményfutáson számos kategória várja, lesz ovis futás, alsós Halloween futam (1 km), és ezen túlmenően 10,5 és 3,5 kilométeres táv, és természetesen csapatok is nevezhetnek. A február 28-ai első kőbányai pincefutásról idekattintva olvashatunk.

Az ovisok és a kisiskolások a Kőbányai sörgyár udvarán futhatnak, de a többi táv teljes hossza a föld alatti (rém) pincerendszerben lett kijelölve, ráadásul a versenyeket sem hagyományos időben kezdik, hiszen a gyerekfutamok 15 órakor kezdődnek, és a rendezvény 20 óráig tart. Megéri jelmezbe öltözni és úgy futni, mert a jelmezes futók tombolán is részt vesznek. A szervezők célja, hogy a futóknak a kőbányai pincerendszerben félelmetes élményeket biztosítsanak. Aki szeret futni, és nem fél, vagy gyorsan fut…. Annak ott a helye a föld alatt.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Nv3AX9TAfdo[/youtube]

Szóljon hozzá!