ZETApress

hírportál

Rio Klub a magyar sporthősökért

Merkapt SporttelepHárom újabb Sporthőssel bővült a Rio Klub támogatottjainak névsora, akik több ezer gyermek előtt vették át Audi A3 limuzinjaikat a XVII. Nagy Sportágválasztó budapesti eseményének hivatalos megnyitóján a Merkapt Kft. Maglódi úti Sporttelepén.

Az autóátadást követően Kapás Boglárka (úszás), Lőrincz Tamás (birkózás) és Mike Róbert (kenu) első kézből tapasztalhatta meg a használatra átvett autójuk nyújtotta komfort mellett, hogy mit is jelent Rio Klub Sporthősnek lenni, amikor elárasztotta őket az eseményre kilátogató rengeteg, még saját sportjának kiválasztása előtt álló csillogó szemű fiatal Én is olyan akarok lenni, mint… kezdetű óhajtó mondata. A Nagy Sportágválasztó és a Rio Klub alapvetően közös, fiatalokat is célzó törekvéseit bizonyítja, hogy az évek óta töretlen és egyre nagyobb sikerrel megrendezésre kerülő rendezvény idejére saját sátorral is kitelepülő Rio Klub, szinte teljes legénysége ? sporthősök, támogatók ? tiszteletét teszi a két nap során a Rio Klub sátránál.

A májusban megalakult Rio Klub azt a cél tűzte ki maga elé, hogy 32 feltörekvő, illetve saját sportágukban már bizonyított, pozitív, példaképeknek megfelelő emberi értékekkel büszkélkedő sportoló ? vagy ahogy őket nevezik: sporthős ? jövő évi, riói nyári játékokra történő felkészülését segítse prémium szolgáltatásaival. A Rio Klub munkája által létrejövő Magyarországon egyedülálló üzleti és szakmai összefogásnak köszönhetően a sporthősök egy-egy Győrben gyártott Audi A3 Limuzin kényelmét, a Groupama Biztosító által garantált biztonság, és adidas egyedileg brandelt stílusos ruházatán kívül számos egyéb szolgáltatás és termék hozzáadott értékét élvezhetik.

Kapás Boglárka (úszás), Lőrincz Tamás (birkózás) és Mike Róbert (kajak-kenu) már az autóátadás során megérezték az érem másik oldalát is, a felelősséget, amit a több ezer fiatal állandó figyelme jelent. ? A mai napig furcsa érzés, amikor akár ehhez hasonló eseményeken, akár edzés után megszólítanak az uszodában dolgozó fiatalok, de legtöbbször azok szülei, és megkérdeznek arról, mit tanácsolok csemetéiknek, akik állításuk szerint ? teszi hozzá nagy mosollyal ? kitartóan figyelnek és próbálnak utánozni annak a reményében, hogy később ők is olimpikonokká váljanak. Ilyenkor elgondolkozom, hogy nem csak számomra van jelentősége annak, hogy a fárasztó edzések utolsó hosszaiban mennyire figyelek precízen úszó vagy éppen forduló technikámra, nehogy éppen azt lessék el tőlem a következő generáció tagjai ? mondta a még mindig csak 22 éves, nemrégen vb-bronzérmet nyerő Kapás Boglárka.

Rió Klub AUDI autóátadásAz átadók között volt Mátrabérci Sándor, az Audi márkaigazgatója, aki Kapás Boglárka részére nyújtotta át a slusszkulcsot, Csonka István, a Groupama Biztosító értékesítési és marketing vezérigazgató-helyettese, aki Mike Róbertnek adott át autót, valamint Borók János, a Porsche Lízing ügyvezető igazgatója, aki Lőrincz Tamásnak biztosította jelképesen hazaútjának kényelmét. A Rio Klub egyik fő erejét a támogatói köre adja. A Groupama Biztosító megalakulása óta elkötelezett támogatója az egészséges életmódnak és a hazai sportéletnek, melynek köszönhetően jelenleg is több sportágat és szövetséget támogat. 2014-től Magyarország legmodernebb sport és szórakoztató komplexuma, a Groupama Aréna hivatalos névadó támogatója, a világbajnok Hosszú Katinka kiemelt partnere, illetve a 2016-os Nyári Játékokra készülő Sporthősöket támogató Rio Klub főszponzora. ? Bízunk benne, hogy a Rio Klub gyémánt fokozatú támogatójaként pozitív példát állíthatunk minden sportolni vágyó fiatal és felnőtt elé, hiszen az egészséges életmód megteremtéséhez a mozgás elengedhetetlen ? nyilatkozta Csonka István. ? A Nagy Sportágválasztó kiváló lehetőség arra, hogy még több fiatal barátkozzon meg a különböző sportágakkal, kezdje el az aktív mozgást, és váljon akár a jövő reménységévé valamelyik szakosztályban ? tette hozzá Csonka István a Groupama Biztosító képviseletében.

? A Porsche Lízing minden, az autóhoz kapcsolódó szolgáltatást egy kézből tud biztosítani Ügyfelei számára. Gondoskodunk a finanszírozásról, karbantartásról, és adott esetben a kárrendezésről, csereautóról is. Európai színvonalú szolgáltatásainkkal kívánjuk támogatni a magyar sportolókat, a riói játékokra készülő Sporthősöket. Mi a gondtalan autóhasználattal szeretnénk hozzájárulni a még eredményesebb felkészülésükhöz ? emelte ki az átadás során Borók János a Porsche Lízing képviseletében.

? Az Audi márka számára kiemelt jelentőséggel bír, hogy Győrben, Magyarországon gyártott világszínvonalú autók segíthetik a magyar Sporthősök felkészülését a jövő évi megmérettetésükre, biztosítva számukra a megérdemelt prémium mobilitást és környezetet ? hangsúlyozta Mátrabérci Sándor, az Audi márkaigazgatója.

? Mi, akik a Rio Klubot létrehoztuk és működtetjük, hiszünk abban, hogy ezzel a támogatással egy kicsit mi is részesei lehetünk a sikerüknek. Tesszük a dolgunkat annak érdekében, hogy Magyarország Sporthősei diadalt arassanak a 2016-os nyári játékokon is. Ugyanis ők hozzák nekünk a dicsőséget, ők azok, akikre minden magyar büszke. Értük dobban a szívünk! ? mondta el Tóth Tamás, a Rio Klub elnöke. A pénteki eseménnyel immáron 13 autó került átadásra a folyamatosan bővülő Rio Klub Sporthősi körnek, akikről további információk weboldalukon olvashatók.

Szóljon hozzá!