ZETApress

hírportál

Veretlen maradt otthon a Fradi

Utolsó idei bajnoki mérkőzését is megnyerte a Fradi tegnap az Üllői úton. Budafokot verték meg 2:0-ra s a jövő heti záró fordulótól függetlenül őszi elsők lettek. A rivális Nyíregyháza otthon 5:0-ra verte Makót, de négy pontos lemaradását egy meccsen nem tudja behozni az NB II Keleti csoportjában.

Nyugaton Siófok a harmadik helyre csúszott vissza, mert a korábban NB I-et is megjárt Balaton partiak tegnap gólnélküli döntetlent értek el a DAC gárdájával szemben. Mint a Nemzeti Sportban olvasható, edzőjüknek megtiltották a meccs utáni nyilatkozatot. Állítólag a vezetők nem szeretnék a feljutást, s a csapatot ezért nem engedték győzni tegnap odahaza.

Az üldöző bolyból a Barcs 2:0-ra verte Dunaújvárost, s ők is megelőzték a Siófokot. Az első helyre a Felcsút jött fel a Celldömölk legyőzésével. Az élmezőnyben lenne még a Gyirmót is, de a Győr környéki csapattól kilenc pontot vontak le, míg a Budaörsöt 8:0-ra legyőző Haladástól nyolcat. Csak azt nem értjük, miért kell bárkinek is komolyan venni a játékot a pályán, ha a szövetségben, vagy a gazdasági életben döntenek a feljutás kérdéséről.

Az élvonalban pénteken Újpest 2:0-ra verte Tatabányát. Hasonló arányú hazai győzelem született tegnap Győrben Fehérvár ellen, míg Sopron 1:0-ra verte Kaposvárt, Pécs 2:1-re a Vasast. Debrecen Rákospalotán diadalmaskodott 3:1-re, míg az MTK Diósgyőrben nyert 1:0-ra. A forduló egyetlen döntetlenje Zalaegerszegen volt, ahol a Vác a második félidőben egyenlített. A nyolcadik találkozót Paks játssza holnap Kispesten. Győzelmükkel a Tolna megyeiek a 11-ik helyről a hetedikre jöhetnek fel a szoros középmezőnyben.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Vendégsikerek a 14-ik fordulóban

Szóljon hozzá!