ZETApress

hírportál

Elek szerint javulnunk kell!

Zácsik SzandraA lengyel Lublint, a Siófokot és a horvát Kaproncát is legyőzte a Fradi női kézilabda csapata a hétvégén a Népligetben, megnyerve ezzel az Elek Kupát. A Siófok a második, a horvátok a harmadik, a lengyelek pedig a negyedik helyen végeztek.

? Gondolom, elégedett a lányok teljesítményével! ? kérdezte Takács Gábor Elek Gábort, a Fradi vezetőedzőjét.

E.G: Nem teljes mértékben. Még nem álltunk igazán össze, igaz a felkészülés időszakában járunk. Bőven van javítanivalónk. A támadójátékban láttam biztató momentumokat, de például a Kapronca ellen nagyon gyengén védekeztünk.. Rengeteg gólt kaptunk átlövésből, többször is kapust kellett cserélnem.

? Zácsik Szandra márciusban szült, nemrég kezdte el az edzéseket. Ettől függetlenül bekerült a válogatott keretbe.

E.G: Ha ott lesz a dániai vébén decemberben és a csapat hasznára tud lenni, akkor a beválogatása Németh Andrást fogja igazolni. Azért az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Szandra egyelőre messze van korábbi önmagától.

? Tavasszal a csapat 2007 után újra bajnok lett. Mi várható az idei pontvadászatban az együttestől?

E.G: Erről most még korai beszélni. A címvédés mindenesetre roppant nehéz feladat lesz, hiszen a Győr világklasszisok sorával rendelkezik.

? A Bajnokok Ligája főtábláján a Kapronca, a német Thüringer és a francia Fleury lesznek az ellenfeleik. A továbbjutás joggal várható el a Fraditól.

E.G: Az első körből mindenképpen tovább kell jutnunk. A többit majd meglátjuk?

Szóljon hozzá!