ZETApress

hírportál

Gokartozott a média

Bencze Tünde (Autosforum.hu) nyerte Miskolctapolcán az Avalon parki HELL KART & Event Centerben megrendezett I. HELL KART Média Gokart Bajnokságot. Díja egy téli luxus hétvége negyedmagával a november végére elkészülő Avalon apartmanházban 2 éjszakára félpanziós ellátással és egy-egy futam ajándék gokartozás mindannyiuknak.

A 2. helyezett Vidó Dániel (Russmedia) negyedmagával, míg a 3. helyezett Dobos Zoltán (Mcsatorna.hu) másodmagával nyert egy éjszakás luxushétvégét ugyanoda. Ajándékutalványaikat március végéig használhatják fel. A győztes a vándorkupát jövő nyáron, a II. Média Gokart Bajnokságon védheti meg. (A mai versenytől függetlenül július 27-től augusztus 24-ig hétfőként zajló I. HELL KART Amatőr Gokart Bajnokságról idekattintva olvashatunk.)

A Hősök teréről reggel 7-kor heten indultunk Miskolcra, s ott csatlakozott hozzánk tíz helyi és környékbeli médiamunkás. Egy nyolc és egy kilenc fős csoportban köröztünk az 560 méter hosszú, 8-12 méter széles körpályán az elektromos gokartokkal. Előtte mindenkit lemértek, s a járműveket 95 kilósra felsúlyozták. Én az első csoportba kerültem, s ötperces bemelegítésünket nyolc perces időmérés követte. Egy-egy kört 45-50 másodperc alatt lehetett teljesíteni. Miután a második csoport is túljutott az edzéseken, eredményeinket összefésülték, s a 10 körös B-döntőbe a kilenc gyengébb, majd a szintén 10 körös A-döntőbe a nyolc erősebb versenyző és Sződy Szabolcs (Sportmenu.net), a B-döntő nyertese került, aki végül 5. lett. Mivel nekem nem a győzelem, hanem a részvétel volt a fontos, helyezésemet inkább ne firtassuk! Lényeg, hogy a részvételről szóló emléklapot elsőként vehettem át a főszervezőtől. Szerencsémre nem tette hozzá, hogy őszinte részvétem!

Szóljon hozzá!