ZETApress

hírportál

Gokart bajnokság Tapolcán

HELL KARTLegyél Te a HELL KART I. gokart bajnoka! Az Avalon Parkban található HELL KART & Event Center először rendezi meg az I. HELL KART Amatőr Gokart Bajnokságot, melyen minden résztvevő nemcsak értékes ajándékokkal és nyereményekkel, hanem fantasztikus élménnyel is gazdagodhat! ? olvasható hírlevelükben.

Ha szereted a versenyzést, és érzed magadban a bajnokot, akkor jelentkezz és mérettesd meg magad! A verseny során 4 elődöntőt tartunk hétfői napokon, július 27-én, augusztus 3-án, 10-én és 17-én. A döntő időpontja augusztus 24-e. A megjelölt napokon 15 órától 19 óráig várjuk a nevezőket, hogy bebizonyíthassák, Ők a legjobbak! A 4 elődöntő közül bármelyik napra lehet nevezni. Minden nevező részt vesz egy 5 perces időmérő futamon (legalább két mért kört teljesítve), majd az időeredmények alapján a 10 körös rajtrácsos versenyen. Minden elődöntőből a négy legjobb helyezett jut a döntőbe a jelentkezettek közül. Így augusztus 24-én 16 döntős versenyző méri majd össze vezetési képességét, valamint élheti át újra a versenyzés élményét. A nevezési feltételek idekattintva olvashatók.

Díjazás: A bajnokság dobogósai Formula?1-es hangulatban, pezsgővel megkoronázva vehetik át nyereményüket. 1. helyezett, főnyeremény: egy 4 fős téli luxus hétvége az Avalon Hotelben. 2. helyezett: 2 fős téli luxus hétvége az Avalon Hotelben. 3. helyezett: 2 személyes vacsora a Sörkert & Grill Gardenben és ajándékutalvány 2 fő részére 1-1 futam élmény gokartozásra. Minden jelentkező HELL KART nyakba-akasztót és oklevelet kap emlékbe. Ezen túlmenően minden elődöntő első négy helyezettje egy I. HELL KART Amatőr Gokart Bajnokság feliratú egyedi pólót és HELL KART pendriveot kap ajándékba. Helyszín: Avalon Park ? Hell Kart & Event Center 3519 Miskolctapolca, Iglói út 15. A jelentkezéseket a jatek@avalonpark.hu címre várjuk! Gazdagodj egy elképesztő élménnyel, mutasd meg, milyen jól vezetsz és veszed a kanyarokat! A további részletekről idekattintva tájékozódj! Legyél Te a győztes! Várunk!

Szóljon hozzá!