ZETApress

hírportál

Vízipóló japánokkal

Japán-magyar pólósbarátságJúlius 22-én szerdán 17 órától Magyarország?Japán barátságos mérkőzést rendezünk a Margitszigeten, a Hajós Alfréd Uszoda 50 méteres medencéjében! Ez lesz a férfiválogatott világbajnoki felkészülésének utolsó nyilvános mérkőzése ? tudatta Hesz Máté kommunikációs vezető.

A mérkőzés megtekintése ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. Előzetes regisztrációs kérelmedet a media@waterpolo.hu címre küldheted! Egy e-mail címről maximum négy igénylést tudunk elfogadni! Kérjük, az igényelt belépők számán kívül add meg neved, e-mail címed és telefonos elérhetőséged, hogy értesíteni tudjunk. Igénylésed kizárólag akkor érvényes, ha visszaigazolást is kapsz e-mail címedre!

Kérjük a visszaigazoló e-mailt kinyomtatva hozd el magaddal a gyorsabb bejutás érdekében. Természetesen helyszíni regisztrációra is lesz lehetőség! Várunk szeretettel, családoddal, barátaiddal! Figyelem, az uszoda a Széchy medence bejáratánál lesz megközelíthető, amely a Hajós Alfréd uszoda mögött található. Helyfoglalás érkezési sorrendben. Csak az első kétezer érkezőt tudjuk beengedni! Buzdítsd Te is a helyszínen a világbajnokságra készülő férfiválogatottat!

1 hozzászólás

  1. Győzelemmel fejezte be világbajnoki felkészülését a kazanyi világbajnokságra címvédőként utazó magyar férfi vízilabda-válogatott: Benedek Tibor legénysége 18:11-re diadalmaskodott a Magyarországon edzőtáborozó japán csapat felett tegnap délután a margitszigeti Hajós Uszodában. Magyarország?Japán 18:11 (4:3, 6:2, 4:2, 4:4) Gólszerzőink: Erdélyi, Varga Dániel, Vámos 3-3, Hosnyánszky, Bedő, Szivós, Hárai 2-2, Varga Dénes 1 gól. Mind a magyar férfi vízilabda-válogatottnak, mind pedig a női nemzeti csapatnak az a célja, hogy érmet szerezzen a pénteken rajtoló vizes világbajnokságon az oroszországi Kazanyban ? mondta el a meccs utáni közös sajtótájékoztatón Benedek Tibor, a címvédő férfi együttes és Merész András, a világ- és Európa-bajnoki harmadik női válogatott szövetségi kapitánya.