ZETApress

hírportál

Szurkoljunk lányainknak!

Kosaras EbIndul az idei nyár egyik legnagyobb sporteseménye, a női kosárlabda Európa-bajnokság az E.ON támogatásával! 1997-ben rendezett Magyarország utoljára kosárlabda Eb-t, amelyet már akkor is nagy érdeklődés övezett. Azóta eltelt 16 év és egy új kosárlabdás generáció nőtt fel és lett válogatott.

Előttük most itt a lehetőség, hogy hazájukban bizonyítsanak a Romániával által közösen megszervezett Női Kosárlabda Európa-bajnokságon, június 11-e és 28-a között. A Budapesten és több nagyvárosban rendezendő sportesemény kiemelten fontos a résztvevő csapatok számára, hiszen az első helyezett automatikusan kvalifikálja magát a 2016-os Riói Olimpiára. ? Adjunk energiát a magyar válogatottnak és szurkoljunk együtt! ? kéri Keserü Vagyim, a PRo Kommunikációs Kft. junior PR menedzsere.

Az idei nyár egyik legnagyobb sporteseménye lesz hazánkban a női kosárlabda Európa-bajnokság, amelyet összesen hét városban szervezünk Romániával közösen. Abban bízunk, hogy annak ténye, hogy 16 év után ismét hazánkban szervezik ezt a jeles eseményt, a fiatalok érdeklődését is közvetlenül a sportra irányítja, ráadásul hazánk presztízsét is növeli. ? Országszerte több ezer szakember dolgozik a vállalatunknál, többek közt sok olyan helyén is az országnak, ahol az adott város női kosárlabdacsapata különösen nagy megbecsülésnek örvend. Ezen helyeken az ügyfeleink körében is komoly rajongótáborok alakultak ki. Hiszünk abban, hogy ha ez a sok jó energia összeadódik, akkor ezt a magyar válogatott is érzi, és új sikereket érhetnek el! ? nyilatkozta Jamniczky Zsolt, az Eb-t támogató E.ON vezérigazgató-helyettese.

A magyar kosaras lányok számára óriási lehetőség ez a megmérettetés, hiszen itthon bizonyíthatják rátermettségüket, olimpiai selejtezős pozíciót szerezhetnek, vagy akár egyből kijuthatnak a riói olimpiára. Az esemény nemcsak a mostani konkrét eredmények szempontjából fontos, de akár egy lökést adhat az egész sportágnak, és kedvet az utánpótlásnak is ahhoz, hogy a jövőben a kosárlabdát válasszák. Szurkoljunk együtt a magyar csapatnak!

2 hozzászólás

  1. Kevés volt a szurkolás Sopronban a Női Kosárlabda Eb D-csoportjában. Pénteken: Magyarország-Svédország 63-72, szombaton: Litvánia-Magyarország 72-66, vasárnap: Magyarország-Spanyolország 46-69, hétfőn: Magyarország-Szlovákia 86-74. Már a 3. vereségünk után eldőlt, hogy nem juthatunk tovább csoportunkból, de legalább nem nyeretlenül búcsúztunk!