ZETApress

hírportál

Game, set, match!

Több mint egy hét múlva ismét pályára lépnek a tenisz szerelmesei az 1997 óta minden évben megrendezésre kerülő Regő Páros Teniszkupán, ahol a politikai, gazdasági, média és sportélet ismert egyéniségei mérhetik össze tudásaikat ? tudtuk meg ma délben Budán, a Búsuló Juhász Étteremben. Fotóink Lantai József felvételei.

A 19. rendezvény célja, hogy a kellemes időtöltéssel egybekötött sportolás hozzájáruljon a társadalmi párbeszéd elősegítéséhez, a személyes kapcsolatok kiépítéséhez, a szabadidő aktív eltöltéséhez. A rendezvény baráti jellegét tükrözi, hogy a teniszezők között mindkét oldal képviselteti magát, félretéve az egymással szembeni politikai nézeteiket ? mondta el Regőci Attila, Regő Kft.

Ezúttal a május 30-i, remélhetőleg napsütéses szombaton a Bartók Béla úti Park Teniszklub ad otthont a barátságos hangulatú teniszmérkőzéseknek. 8 pályán 32 páros verseng majd a vándorserlegért. Versenyez többek között Dr. Pintér Sándor belügyminiszter, Dr. Fazakas Szabolcs, az Európai Számvevőszék tagja, Érsek-Csanádi László, a Porsche Hungária általános igazgatója, Üsztöke Botond, a Hotel Karos Spa vezérigazgatója, Horváth István egykori nagykövet, Hajas László mesterfodrász, Balázs György és Dani Péter profi teniszező, valamint Dzsudzsák Balázs, Nagy Antal, Sallai Sándor és Sebők Vilmos válogatott labdarúgó.

Dr. Stumpf István alkotmánybíró, a korábbi versenyek állandó játékosa az év elejei műtéte miatt nem ragadhat ütőt, de fővédnökként ott lesz. Külföldi alkotmánybírói teendői miatt a mai sajtótájékoztatón nem tudott megjelenni, ám a rendezvény színvonalát jelenlétével emelni fogja. Háziasszonya Szabó Dóra (a tv2 Jóban Rosszban sorozat Kinga nővére), versenyigazgatója Kiss András lesz csakúgy, mint a Valentin-napi csapatversenyen volt. Megay Róbert ? aki a főszervezői munkát ma vette át Regőci Attilától ? február 14-én a győztes Sztármenedzserek csapatkapitánya volt.

Az egész napos versengést a jótékonysági díjátadó gála követi a Danubius Grand Hotel Margitsziget gyönyörű Széchenyi-termében, ahol exkluzív fellépőknek tapsolhatunk. Többek között a gyönyörű Radics Gigi, a 2012-es tv2 Megasztár 6 győztese, a humoros Irigy Hónajmirigy, Lajsz András koktélkirály, valamint a Midlife Crisis és DJ Radnai fogják hajnalig szórakoztatni a vendégeket és biztosítják majd a felhőtlen jókedvet. Most sem maradhat el a gálavacsorán a hagyománnyá vált tombolasorsolás, ahol Wellness-hétvégéket, vacsora utalványokat, ajándékcsomagokat és még sok értékes nyereményeket sorsolnak ki, illetve a nagyszabású borárverésen befolyt összeget a Magyar Afrika Társaság (AHU) számára ajánlják fel. Gyertek, játszunk és szórakozzunk ismét együtt! A tegeződés kötelező!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Újabb siker új helyszínen | ZETApress

Szóljon hozzá!