ZETApress

hírportál

Bomba! Nagy bombázónak

Bomba! Nagy LászlónakA sportban és az életben is bombaformában a veszprémi kézilabdás: energiaital-gyártó szponzorálja Nagy Lászlót, a világhírű veszprémi kézilabdázót ? tudtuk meg délután a MOM parkbeli Leroy Bisztróban.

A Bomba! Energy Drink Kft. szponzorációs együttműködést kötött Nagy László kézilabdázóval, az MKB Veszprém játékosával, akit két éve a világ legjobbjának választottak. Az együttműködés keretében bejelentett nyereményjáték fődíjaként, a szerencsések Kölnben, testközelből izgulhatják végig a Final Four döntőjét. Nagy László energikus életet él, a sportkarrierje és családja mellett az utánpótlás nevelést is szívügyeként tekinti, így idén már hetedik alkalommal szervezi meg a nyári szünidőben gyerekeknek szóló kézilabdatáborát.

? Örültem a Bomba! megkeresésének, hiszen egy sportoló számára nagyon fontos, hogy mindig százszázalékos teljesítményt nyújtson: ezt az elkötelezett szponzorok nagymértékben segítik, hiszen általuk tudunk kizárólag az eredményeink javítására összpontosítani, minden más tényezőt háttérbe szorítva ? mondta el a támogatás kapcsán Nagy László. ? Az élsport mellett, sokszor a saját életünk kicsit rohanósra sikerül. Nálunk például a családi bázis Budapesten van, Debóra lányom itt jár iskolába és én ingázom Budapest és Veszprém között ? edzések, meccsek, utazások függvényében naponta esetleg kétnaponta. De szerencsére nem élem meg fárasztóan ezeket az utazásokat.

Az egészséges életmód azonban elengedhetetlen mindehhez, így igyekszem sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasztani, illetve halat enni, a megfelelő folyadékbevitel és vitaminfogyasztás mellett. A fiatal generáció felkarolása, felelősségteljes és tudatos támogatása, nevelése személyes szívügyem. Azt gondolom, hogy az eddig elért eredményeim is erre köteleznek. Nagyon szeretek gyerekek társaságában lenni, nem véletlen, hogy idén már a 7. Nagy László Nemzetközi Kézilabda Tábort rendezem. Amire nagy hangsúlyt fektetek az utánpótlás nevelésben, az a gyerekek hozzáállása: alkalmazkodás a társakhoz, tolerancia, elfogadás. Ezek után jöhet csak a szakmai képzés ? folytatta a sportoló.

A támogatást Katona Balázs, a Bomba! marketing igazgatója jelentette be, e mellett pedig a cég új ízesítésű, C-vitaminnal dúsított tavaszi termékét is megismerhette a nagyközönség. ? A kézilabda hazánk egyik legjobb eredményekkel büszkélkedő csapatsportja. A sportág további fejlődéséhez is szeretnénk hozzájárulni ezzel a támogatással, amihez nem választhattunk mást, mint Nagy Lászlót, korunk egyik kiemelkedő kézilabdázóját és sportemberét. Nem csak az eredményei, de a személyisége miatt is választottuk őt, hiszen példaértékű, ahogyan a jövő sportnemzedékének útját egyengeti ? mondta el a Bomba! marketing igazgatója. ? Szeretnénk segíteni abban, hogy a kiemelkedő egyéniségek mindinkább a céljaikra tudjanak koncentrálni. Eddig főleg az extrém sportok és az autó-motor sportok álltak közel hozzánk, de immár a látványsportok felé is szívesen nyitunk. Néhány éve megkezdett stratégia újabb lépcsőfoka ez a mostani szponzoráció ? tette hozzá Katona Balázs. Kérdésünkre elmondta még, hogy később talán nem csak az élsportolót, de klubcsapatát: az MKB-MVM Veszprémet is támogatni fogják, ám erről még korai lenne beszélni.

Nagy László hazánk legismertebb és egyik legeredményesebb kézilabdázója: kétszer választották meg Az év magyar kézilabdázójának, 2012-ben megkapta a Magyar Arany Érdemkeresztet, és ugyanebben az évben a világ legjobb kézilabdásának is megválasztották (Handball Planet). A kétszeres magyar bajnok és magyar kupagyőztes sportoló, 2013-ban tagja lett a férfi kézilabda-világbajnokság All-Star csapatának, a Barcelona színeiben pedig kétszeres Bajnokok Ligája győztes. Nagy László a magyar kézilabda válogatott tagja, kétszeres olimpiai 4. helyezett sportoló, akinek az egész világon ismerik a nevét.

Szóba került az április 17-i tisztújító közgyűlés, Vetési Iván távozása és a két jelenlegi elnökjelölt: Kocsis Máté és Farkas Ágnes személye is. Kérdésünkre Nagy László elmondta, hogy ez nem a játékosokra tartozik, nekik a pályán kell helytállniuk! A mindenkori elnöknek hozzáértő szakmai stábbal kell rendelkeznie, melyhez a megfelelő anyagi hátteret kell biztosítania! Ha mindenki a saját területén jól végzi a dolgát, nem lehet gond a folytatással! Most a hétvégi MOL-Pick Szeged elleni rangadóra készülnek, de sérülése miatt korábbi klubcsapata ellen nem lép pályára szombaton.

A cég legújabb terméke, az új málna ízű Bomba! különlegessége, hogy 500 mg C-vitamint tartalmaz ? ilyen mennyiségű C-vitamin semmilyen más Magyarországon forgalomba hozott energiaitalban nem található. Hatóanyaga az aszkorbinsav (C-vitamin), mely egy vízben oldódó, antioxidáns tulajdonságú vitamin. Az aszkorbinsav számos alapvető élettani folyamathoz (pl. hormonok előállítása, vas felszívódása, csontok, fogak, és porcok felépítése, sebgyógyulás, és a hajszálerek megfelelő átjárhatóságának fenntartása) nélkülözhetetlen. A Bomba! azért döntött a málnás ízesítés mellett, mert hazánkban évek óta hagyományosan, az egyik legkedveltebb íz a málna: a szörp kategóriában kimagaslik az értékesített mennyiség. Az energiaital-gyártó a szponzoráció bejelentése után, még egy meglepetést tartogatott a sportág szerelmesei számára: a cég Facebook oldalán indult egy nyereményjáték is, Nagy Lászlóval a fókuszban. Akik részt vesznek a játékban, azok kétfős utazást nyerhetnek teljes ellátással Kölnbe, a Final Four döntőjére. A nyerteseket, maga a sportoló kíséri majd el az izgalmas útra.

Bomba! Energy Drink Kft.

A Bomba! energiaital 1997-ben jelent meg Magyarországon. A termék forgalmazását az osztrák tulajdonban lévő Büki Üdítő Kft. kezdte meg, amely 2011. augusztus 1-től Bomba! Energy Drink Kft. néven változatlan formában folytatta működését. A Bomba! energiaitalok termékfejlesztése Magyarországon történik ? a magyar vásárlók igényeinek és ízlésének megfelelően. A termék csak a hazai piacon kerül forgalomba. A Bomba! Energy Drink Kft. éves forgalma 2010-ben meghaladta az 1,9 milliárd forintot, a 2011-es évben pedig elérte a 2,7 milliárd forintot. A 2012-es év első negyedéve újabb látványos eredményeket hozott a mennyiség tekintetében: a Bomba! piaci részesedése decemberről márciusra 3,17 százalékkal nőtt a teljes piacon.

1 hozzászólás

  1. A jogász végzettségű Kocsis Mátét, a Fidesz kommunikációs igazgatóját, Józsefváros polgármesterét választották meg délután a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnökének. A küldöttgyűlésen a Ferencváros alelnökének, az FTC női kézilabda-szakosztálya elnökségi tagjának két tartózkodás mellett szavaztak bizalmat. Farkas Ágnes, a korábbi 206-szoros válogatott átlövő – a Vas Megyei Szövetség elnöke – végül nem került fel a jelöltlistára, mert nem kapott kellő támogatást. Az eseményen Laurencz Lászlónak átadták a Török Bódog Életműdíjat.