ZETApress

hírportál

Döntőket vár az Eger

Dabrowski NorbertEgri cél: bajnoki- és BL-döntő. Eger mindig a magyar póló egyik fellegvárának számított. A városból indult a későbbi olimpiai bajnokok közül Ambrus Miklós, Pócsik Dénes, Bodnár András, Biros Péter és Madaras Norbert pályafutása is. Az egriek a legutóbbi két bajnokságot megnyerték.

? Sajnos a Magyar Kupa nem úgy sikerült, ahogyan szerettük volna, nem jutottunk be a döntőbe ? mondta Dabrowski Norbert, a csapat edzője. ? A bajnokság alapszakaszában valószínűleg a harmadik helyen végzünk majd. A legjobb négy közé jutáshoz várhatóan a Szegeden kell majd túljutnunk, az sem lesz könnyű feladat. Ha sikerül, az OSC-Újbuda következhet az elődöntőben, amely pályaelőnnyel indul ellenünk. Ezzel együtt nagyon csalódott lennék, ha nem játszhatnánk bajnoki finálét!

A hevesi együttes válogatott játékosok egész sorát vonultatja fel: Bedő Krisztiánnak, Hárai Balázsnak, Szívós Mártonnak ? akivel február közepén beszélgettünk a Volvo-kupán ?, Erdélyi Balázsnak és Hosnyánszky Norbertnek több ezren szurkoltak és tapsoltak a múlt nyári margitszigeti Európa-bajnokságon. Rajtuk kívül a háromszoros ötkarikás győztes Biros Péter is a csapatot erősíti.

A korábbi években az egriek a nemzetközi porondon adósak maradtak a jó eredményekkel. ? Viszonylag gyengébb kezdés után belelendültünk a Bajnokok Ligájában. A hátralévő négy középdöntőből kettőt kell megnyernünk, hogy ott lehessünk a hatos döntőben. Ez a nagy álmunk! ? mondta Dabrowski edző. A városban csak a vízilabdázók szerepelnek az első osztályban. Nem csoda, hogy a játékosok rendkívül népszerűek a szurkolók körében, akik nagy számban kísérik el kedvenceiket az idegenbeli meccsekre is ? tudtuk meg Takács Gábortól.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Összejött az önrész | ZETApress

Szóljon hozzá!