ZETApress

hírportál

Pólós fiúk tollas lányért

Demeter JuditSpeciális olimpikont támogat az OSC Újbuda vízilabda csapata. A március 14-i meccs bevételeit a tollaslabdázó Demeter Juditnak ajánlották fel. Az A-Híd OSC Újbuda vízilabda csapata aznap a Vasas ellen lép pályára, s az újbudai csapat a belépők teljes bevételét Demeter Judit speciális olimpikon, tollaslabdázó számára ajánlja fel.

Judit már második alkalommal képviselheti Magyarországot az értelmi fogyatékosok számára rendezett Speciális Nyári Világjátékokon. Négy évvel ezelőtt hatalmas sikert ért el Athénban, amikor női és vegyes párosban aranyérmes lett, egyéniben pedig negyedik helyezést ért el. Juditnak most ismét lehetősége nyílik megismételni korábbi sikereit, hiszen a Los Angelesben július 25-e szombat és augusztus 2-a vasárnap között megrendezésre kerülő speciális játékokra is kvalifikálta magát. Ahhoz azonban, hogy részt vehessen a versenyeken, önrészt is kell fizetnie. Ehhez nyújt segítséget az OSC vízilabdacsapata ? tudatta Korsós Kata, Live PR Kft.

OSC ÚjbudaA cél az, hogy minél többen nézzék meg a meccset, ezzel támogatva az olimpiai éremesélyes lány versenyét is. ? Nagyon örülünk, hogy támogathatjuk Juditot az újabb olimpiai érmek megszerzésében. Ezúton is kérjük szurkolóinkat, hogy minél többen jöjjenek el március 14-én és nézzék meg a mérkőzést, így nemcsak nekünk szurkolhatnak a Vasas ellen, de egy sikeres magyar sportoló újabb eredményes szerepléséhez is hozzájárulhatnak. Jegyeink ára 500 forint, de természetesen örömmel fogadjuk a nagyobb összegeket is, hogy hozzájárulhassunk Judit sikereihez ? mondta el Becsey Péter, az A-Híd OSC Újbuda sportigazgatója. Az A-Híd OSC Újbuda 20 lejátszott mérkőzés után 18 győzelemmel, 54 ponttal az OB I. második helyén található, négy ponttal a Szolnok mögött, s szintén néggyel előzi meg az Egert.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Összejött az önrész | ZETApress

Szóljon hozzá!