ZETApress

hírportál

Párosok a páratlanon

Regő Kft.Ismét közeledik a már hagyománnyá vált Valentin-napi Páros Teniszverseny, ami immáron 17. alkalommal kerül megrendezésre a Tabáni Tenisz Centerben. Az idei verseny időpontja éppen Valentin-napra, február 14-re esik. A tavalyi izgalmas mérkőzések után ismét négy csapat verseng a vándorserlegért: a Politikusok, a Művész-sportolók, a Sztármenedzserek és az Újságíró és barátai válogatottjai.

A tavalyin, a 16. versenyen a Művész-sportolók csapata győzedelmeskedett, akiknek az elmúlt 16 év során mindössze kétszer sikerül diadalmat aratniuk a versenyen. A Szeressük egymást gyerekek-mottó továbbra is híven tükrözi a rendezvény baráti jellegét, hiszen ezen a napon messze elkerülik a teniszpályát az egymással szemben álló politikai nézetek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy ismét egy csapatban ragad ütőt a kormány és az ellenzék ? tudtuk meg a déli sajtótájékoztatón a Kelenhegyi úti Búsuló Juhász Étteremben. A mai menü magyaros krumplileves, paradicsomos húsgombócok és somlói galuska volt, melyet Dúzsi Tamás finom boraival öblíthettünk le.

A mérkőző csapatok tagjai is alakulóban vannak már a csapatkapitányok szervezésével. A négy csapat és az őket irányító csapatkapitányok: Politikusok ? Harcsár István ideiglenes kapitány, mert Stumpf István örökös kapitány megsérült; Művész-sportolók ? Hajas László; Sztármenedzserek ? Megay Róbert; Újságíró és barátai ? B. Tóth László megbízott kapitány. Az idei versenyen a teniszezők között köszönthetjük többek között Dr. Pintér Sándor belügyminisztert, Dr. Fazakas Szabolcs egykori EP-képviselőt, Temesvári Andrea Roland Garros-nyertes, hatszoros Európa-bajnok teniszezőt, Kapros Anikó és Marosi Katalin többszörös magyar bajnok teniszezőket, Szabó Bence kétszeres olimpiai bajnok kardvívó MOB főtitkárt, Nébald György olimpiai bajnok kardvívót és Szikora Robit, az R-Go alapítóját. A versenybíró Kiss András és Nagy Tamás, a rendezvény háziasszonya Szabó Dóra, a 2011-es Miss Earth Hungary lesz. A rendezvény menedzsere: Regőci Attila, Regő Kft.

A torna a jó hangulat és a baráti találkozók színhelye. Délelőtt a pályán mindenki nyerni akar, de a legkiélezettebb csatákat követően este a fehér asztalnál sportszerűen gratulálnak egymásnak az ellenfelek. A vacsorát az ünnepélyes díjátadó követi, majd meglepetés fellépők és tombolasorsolás várja a vendégeket. A rendezvény továbbra is karitatív jellegű, a tombola bevételét és az egyéni felajánlásokat ? melyekből hat remek pincészet borait is elárverezik ? ez alkalommal is jótékony célra fordítják, melyet idén az Afrikai?Magyar Egyesület (AHU) számára ajánlják fel.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Nem sikerült a címvédés | ZETApress

Szóljon hozzá!