ZETApress

hírportál

Megetették a rászorulókat

Ötszáz adag ételt osztottak ki a rászorulóknak a Fradi futballistái és az Ökumenikus Segélyszervezet ma délután 13 órától a Groupama Arena előtt az Üllői úti sasszobornál. A mai menü a Kőbányán főzött babgulyás, valamint müzli szelet és szaloncukor volt. Fotóink Lantai József felvételei.

A karitatív eseménybe az idei évet a társadalmi felelősségvállalás jegyében kezdő Fradi egész futballcsapata bekapcsolódott. Ott vol többek közt Thomas Doll vezetőedző, Dibusz Dénes, Gera Zoltán, Böde Dániel, az új szerzemények, Hajnal Tamás, Varga Roland és a légiósok, például Roland Lamah és Somalia is. A Ferencvárosi Torna Club és az Ökumenikus Segélyszervezet tavaly megkötött stratégiai együttműködésének jegyében újabb közös eseményt szerveztek a felek.

A sportklub által a közelmúltban gyűjtött nagy mennyiségű ruhaadomány után ma ? a PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. támogatásával ? 500 rászoruló részére osztottak ebédet a labdarúgók. Mint Orosz Pál, az FTC ügyvezetője kérdésemre elmondta, a legnagyobb klub és a legnagyobb segélyszervezet együttműködése Kovács Kokó Istvánnak, a Fradi igazolt triatlonistájának köszönhető, aki már tíz éve jótékonykodik. Azt már csak én teszem hozzá, hogy olimpiai- és világbajnok bokszolónk a ringben is megtanulhatta, hogy sokkal jobb adni, mint kapni!

Szóljon hozzá!