ZETApress

hírportál

Arnold röpis lányainkkal

Röplabdás lányainkArnold Schwarzenegger a röplabdás lányokkal is találkozik február 22-én vasárnap, amikor Magyarországon tart előadást az MVM SIKER-NAP nevű rendezvényen a Papp László Budapest Sportarénában ? tudatta Magony Szilvia sajtóreferens.

A magyar női röplabda válogatott is részt vesz a februári eseményen, hisz 28 év után a csapat kijutott a holland?belga közös rendezésű Európa-bajnokságra. ? 2014 a magyar röplabdázás életében a sikeres alapozás éve volt. Sok sikert ünnepelhettünk együtt, de van néhány olyan is, amelyért nem jár díj, de mindenképp meg kell emlékezni róla, hiszen sokan dolgoztak azokért az eredményekért. A Magyar Röplabda Szövetség megszerezte Európa egyik legsikeresebb szövetségi kapitányát, Jan De Brandt-ot, a női válogatottunk pedig 28 év után kijutott az Európa-bajnokságra ? nyilatkozta Poór Csaba, a Magyar Röplabda Szövetség elnöke.

? Mivel Magyarországon még nem volt hasonló típusú rendezvény, ahol a konferencia és fesztivál elemeit keverve hiteles emberek osztják meg értékteremtő gondolataikat a legkülönfélébb módon, úgy éreztük, itthon is igény van egy igazi motivációs napra, ahol egy rendezvény keretében sikeres emberek beszélnek életútjukról, gondolataikról, valamint az érvényesülésről. Láthatóan igény van arra, hogy sikeres emberek példát mutassanak, elárulják sikerük titkát, vagy egyszerűen csak motiválják a közönséget. Február 22-e egy fórum arra, hogy az élet különböző területein sikeres emberek bemutassák sikerük titkát, ezáltal is ösztönözve a közönséget arra, hogy ki-ki a maga életében is egyre eredményesebb lehessen ? nyilatkozta Kiss-Török Gergely, a Sikerember?Sorozat Kft. ügyvezetője.

S hogy mit jelent a siker, mi a motiváció, arról Tálas Zsuzsannát, női válogatottunk feladóját és a tavalyi év női röplabdázóját kérdeztük. ? Vannak meccsek, amit meg akarunk nyerni és van, amit meg kell nyerni a csapatnak. Mindenki utolsó csepp ?vérét?, energiáját mozgósítja a sikerért. Így értük el a továbbjutást, hogy ott vagyunk Európa legjobb csapatai között ? felelte sikeres feladónk.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Siker-Nap az Arénában | ZETApress

Szóljon hozzá!