ZETApress

hírportál

Újbudai lendület

OSC-Újbuda 1A téli szünet után újra lendületben az OSC-Újbuda. Január 10-én szombaton az Újpest ellen kezdődik a menetelés. Cél a rájátszás ? tudatta Korsós Kata, Live PR Kft. (December 3-i újbudai toborzójukról mi is beszámoltunk.)

A karácsonyi időszak a pihenésé volt, de Decker Ádám és társai már újra teljes gőzzel edzenek, hiszen szombaton folytatódik a bajnoki sorozat az Híd-OSC-Újbuda pólósai számára is. A csapat 19 órakor az Újpestet fogadja, s a Kondorosi úton, hazai medencében csak a győzelem elfogadható. ? Szurkolóink már alig várják, hogy a fiúkat újra akció közben lássák. Szerencsére mindenki egészséges, kipihent, és a harci kedv is magas szintű ? hangsúlyozta Becsey Péter sportigazgató. A csapatot várhatóan telt ház fogadja majd, hiszen Újbuda, a főváros XI. kerülete egyre inkább magáénak érzi a vízilabdát. A klub jelenleg is kilenc korosztályban mintegy kétszáz gyerekkel foglalkozik, s ők családjukkal együtt szinte mindig ott ülnek a lelátón.

OSC-Újbuda 2Mint Becsey Péter elmondta, a csapat számára a tavaszi szezonban a rájátszás elérése a cél. Ennek az útnak az első állomása az Újpest elleni hazai meccs, amelyet január 17-én egy rangadó követ: a csapat Szolnokon játszik a tabella vezetője ellen. ? Mivel a nemzetközi porondon már nem vagyunk érdekeltek, az OSC most teljes energiájával a bajnokságra koncentrál, és nem titok, hogy májusban döntőt akarunk játszani a rájátszásban ? tette hozzá a sportigazgató. Az A-Híd-OSC-Újbuda 11 lejátszott mérkőzés után 10 győzelemmel, 30 ponttal az OB I. második helyén található, három ponttal a Szolnok mögött, s két ponttal előzi meg az Egert.

Szóljon hozzá!