ZETApress

hírportál

SYMA helyett Akvárium

Horváth Tamás sakkozóMár csak néhány napig, december 8-án hétfőig maradt idő a közönségszavazatok leadására az adidas játékán, hogy ki is az év legnépszerűbb sportolója Magyarországon.
 Szavazz a kedvencedre, amivel nem csak ő nyerhet, hanem te is! 
170 név, 1 választás, 13 ajándék! 
Szavazni idekattintva lehet a Facebook-on.

Az elsőségért dúl a harc az eddig a címet háromszor is elnyert Michelisz Norbert és Hosszú Katinka között. A Top 8 pár nappal a szavazás lezárása előtt: Hosszú Katinka (úszás, 200 és 400 m vegyes, 100 m hát, 4×200 m gyorsváltó), Michelisz Norbert (autóversenyzés), Kiss Norbert (autósport, kamion), Miklós Edit (sí, olimpiai 7.), Berki Krisztián (torna), Kovács Mária (ökölvívás), Görbicz Anita (kézilabda), Kasza Róbert (öttusacsapat).

A közönségszavazás keretében 13 szerencsés szurkoló értékes nyereménnyel gazdagodik. Közjegyző jelenlétében sorsolnak ki három kétszemélyes VIP-jegyet a díjátadó gálaműsorra és az azt követő vacsorára, valamint tíz darab értékes adidas-ajándékot. A népszerűségi verseny győztese december 18-án csütörtök este a Sportcsillagok gálaestjén veszi majd át a díját a tervbe vett SYMA Csarnok helyett az Erzsébet téri Akváriumban, a Duna TV élő közvetítésében.

Mint szeptember 30-án megírtuk, a kategóriák győztesei a sportújságírók szavazatai alapján dőlnek el. Idei jelöltjeim, férfiak: 1. Bácsi Péter (kötöttfogású birkózó), 2. Kakukk Levente (teke), 3. Kiss Tamás (teke). Nők: 1. Csay Renáta (kajak), 2. Kozák Danuta (kajak), 3. Medveczky Erika (kajak). Csapat: 1. férfi sakk-válogatott, 2. Szegedi TE férfi teke,3. Pick Szeged férfi kézilabda. Edzők: 1. Sike András (birkózás), 2. Vécsi Viktor (kajak-kenu), 3. Juan Carlos Pastor (kézilabda). Szövetségi kapitányok: 1. Storcz Botond (kajak-kenu), 2. Struhács György (kötöttfogású birkózás), 3. Horváth Tamás (sakk).

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ?57-től 57-szer | ZETApress

Szóljon hozzá!