ZETApress

hírportál

Margit napi Valentin Kupa

Immár tizedszer kerül megrendezésre június 10-én a REGŐ-MAFC Teniszkupa a Hauszmann Alajos úti teniszcentrumban, ahol 32 páros méri össze tudását a nap folyamán, kieséses rendszerben. Nem összeszokott párokról, együtt készülő ütősökről van szó. A nevezők a szombat reggeli sorsoláson nem csak az ellenfelüket ismerhetik meg, hanem a partnert is a véletlen sodorja melléjük. S miért ez a bizonytalanság? Mert a versenyen kormánypárti és ellenzéki politikusok egyaránt ütőt ragadnak, de a sors szeszélye folytán a politikai ellenfelek itt egy oldalon állnak, közös ügyért harcolnak.

Regőci Attila főszervező nem csak nyáron, de télen is összehozza a tenisz szerelmeseit. Hagyomány már a Valentin napi fedett pályás tenisztorna neves közéleti-, üzleti-, művészeti- és sportszemélyiségekkel, akik csak a pályán ellenfelek, a fehér asztal mellett igazi barátok. A júniusi ? idén Margit napi ? verseny ennek nyári, szabadtéri változata. A résztvevők között megtaláljuk Puch Lászlót, Fazakas Szabolcsot és Szilvássy Györgyöt a piros oldalról és kék koalíciós partnerüket, Kuncze Gábort. A zöld színeket Herényi Károly, míg a narancsosok táborát többek között Stumpf István, Pintér Sándor és a tavalyi győztes Mádi László képviseli. Ott lesz a művészvilágból a margitszigeti teniszezők érdekeit az uszodaépítőkkel szemben védő Tahi-Tóth László is, a zenészek közül pedig Szikora Róbert.

A verseny fáradalmait este a Gundel étteremben pihenhetik ki a résztvevők. A díjkiosztó gálán fellép a Három Tenor, ott lesz Böröczky József és Erdőhegyi Brigitta, valamint Hajas László Szombat esti lázból megismert sztárcsapata. A zenés-táncos show mellett karitatív tevékenységet is végeznek. A tombola bevételét jótékonysági célra, az Összefogás az Egészség Hídjáért Alapítvány megsegítésére ajánlják fel. Sok-sok értékes nyereményt ajánlottak fel a szponzorok. A fődíj egy külföldi utazás lesz.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Györgyök nyerték a teniszkupát

Szóljon hozzá!