ZETApress

hírportál

SYMA-csarnoki harcművészet

MAX2014Május 24-én, vasárnap Magyarországon először nyitja meg kapuit a látogatók előtt a MAX 2014 (Martial Arts Expo) ? SCITEC NUTRITION Harcművész és Küzdősport Expó elnevezésű, küzdősport és harcművész rendezvény ? tudtuk meg délben a Bécsi úti SYMBOL Étteremben.

A küzdősportok szerelmeseit a SYMA Csarnok 7000 négyzetméteres A-csarnokában változatos programok, látványos mérkőzések, versenyek és új edzésmódszerek várják. A látogatók találkozhatnak példaképeikkel, olimpiai-, világ- és Európa-bajnokainkkal, valamint kedvezményesen vásárolhatnak a kihelyezett standoknál. Az Expó célja az egészséges életmód hirdetése és a harcművészetek értékeinek bemutatása mellett egy új platform megteremtése, ahol a küzdősport világ összes szereplője találkozhat: sportolók, rajongók, edzők, sportszergyártók egy helyen.

Az esemény fővédnöke a komoly harcművész múlttal rendelkező Dr. Simicskó István, az EMMI sportért felelős államtitkára. Az Expót olyan sikeres és méltán népszerű sportolók támogatják jelenlétükkel, mint Balzsay Károly ökölvívó világbajnok, Kiss Balázs világbajnok birkózó, Hadfi Dániel Európa-bajnok cselgáncsozó, S. Kovács Ádám Világjátékok-győztes karatés és még sokan mások. A rendezvénysorozat elindítását a különböző sportági szövetségek ? többek között a Magyar Karate Szakszövetség, a Magyar Birkózó Szövetség, a Magyar Judo Szövetség, a Magyar Kickbox Szövetség és a Magyar Ökölvívó Szövetség, a Magyar WTF Taekwondo Szövetség ? is fontosnak, a hazai küzdősport élet mérföldkövének tartják!

A MAX2014 csapata azt a célt tűzte ki maga elé, hogy egy fedél alá hozza a küzdősportok minden szereplőjét és bemutassa egyrészt a sportág piaci erejét, másrészt hirdesse azokat a megkérdőjelezhetetlen egészségügyi, emberi és társadalmi értékeket, amelyeket a harcművészet a sportok közül talán, a legrégebben hirdet és terjeszt. A kilátogató vendégek számára a rendezvény egy kiváló alkalmat biztosít, hogy kifejezetten az eseményre kínált termékek és szolgáltatások között válogassanak, illetve kedvezményes árakon vásároljanak.

Támogatóik: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Sportközpontok, MTK, Scitec Nutrition, Playstation, KeS Papír, Totaldamage.hu, Kensho, Boxnet.hu, Székely Budosport, Nemzeti Sport, Men’s Health, budomagazin.hu, éremgyár.hu, Tatami Sport, HEGYEM Alapítvány, MMA Premium Liga, Canecom, Oxygen wellnes, Orion Media Print, Symbol Budapest. Folyamatosan bővülő kiállítóik: Arawaza Magyarország, R-Med FT Corner, TacticalShop, SportX.hu, VENUM Magyarország, Everlast, Szafari Sport, Yokkao, Re-Gym.

Applikáció okos-telefonra: Elkészült az ingyenesen letölthető MAX2014 applikáció! Az iOS és Android rendszerben egyaránt megtalálható alkalmazáson belül olvashatnak az eseményhez kapcsolódó hírekről, az edzéseket és szemináriumokat tartó mesterekről, megtalálhatják az Expo részletes programját, képet kaphatnak a kiállítókról és támogatókról, sőt, jegyet is vásárolhatnak.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Készülés a MAX2014-re | ZETApress

Szóljon hozzá!