ZETApress

hírportál

Pisont az EL-visszavágón

Pisont IstvánPisont István szövetségi edző, a Budapest Honvéd és a válogatott korábbi klasszisa lesz a stúdióvendég az m1-en, csütörtökön látható Honvéd-Cselik Niksics Európa Liga-selejtező visszavágó mérkőzésen ? tudatta az MTVA Sajtóiroda.

Az Európa Liga-selejtezőiben csütörtökön mindkét érdekelt magyar klubcsapat pályára lép. A Videoton egygólos előnnyel érkezik a macedón Mladost Podgorica otthonába. Az m1 és a Telesport.hu a találkozót 17:20 órától élőben közvetíti. A mérkőzés kommentátora Menczer Tamás lesz az EL-visszavágón.

A Budapest Honvéd múlt héten 4-1-re nyert a montenegrói Cselik Niksics vendégeként. A visszavágó a Videoton meccs után, 20:15-től látható az m1-en és a Telesport.hu portálon. A stúdióban Pisont István, a Honvéd korábbi kiválósága lesz Petrovics Mérei Andrea vendége. A mérkőzést Knézy Jenő kommentálja, a pálya szélén pedig Ujvári Máté készít interjúkat. A találkozókról a Kossuth Rádió is kiemelten tudósít, az összecsapások hajrái élőben lesznek hallhatóak P. Fülöp Gábor tolmácsolásában.

2 hozzászólás

  1. Felemás magyar siker született tegnap az EL-visszavágókon ? láttuk az m1-en. Este Budapest Honvéd?Cselik Niksics 9:0 (3:0), így 13:1-s összesítéssel továbbjutott a második körbe, ahol a szerb Vojvodina lesz az ellenfele. Délután Podgorica?Videoton 1:0 (0:0), így 2:2-s összesítéssel a montenegróiak jutottak tovább. A magyar bajnokság két hét múlva, július 26-án kezdődik, így a fehérváriaknak már csak arra kell készülniük.