ZETApress

hírportál

Pontokat vesztett a Fradi

Már nem száz százalékos a Ferencváros. Ma délután Kecskeméten elszenvedte első döntetlenét. Igaz, hogy a félidőben még 2:1-re vezetett az Üllői úti gárda, de a hosszabbítás 2-ik percében a hazaiak Balla révén egyenlítettek. Ez a mérkőzés tehát 90 percen túl dőlt el, s ezzel elúszott a száz százalékos bajnokságnyerés lehetősége.

Már az első félidő is rosszul kezdődött a vendégeknek, hiszen a 15-ik percben a hazaiak szereztek vezetést Csordás lévén. Nem sokáig örülhettek a kecskemétiek, mert a 28-ik percben Tímár egyenlített, a 43-ik percben pedig Bartha révén átvették a vezetést a vendégek. Vesztükre a mérkőzést addig játszatta Mészáros játékvezető, amíg a házigazdák ki nem tudtak egyenlíteni.

Az első osztályban tegnap a Debrecen otthon győzte le 2:1-re a Honvédot. A ZTE is nyert ma este, így a REAC 3:0-s lelépésével maradt az első helyen. Az MTK 5:1-re verte a Vasast Angyalföldön, a Kaposvár 1:0-ra a Fehérvárt Somogyban, míg a Paks 2:1-re verte Tolnában a diósgyőrieket. A hatodik találkozón Pécsett nem esett gól a győriek elleni találkozón.

Vasárnap este a Tatabánya Vácra látogat, míg a 6-ik forduló utolsó összecsapását a középmezőnyben helyet foglaló Sopron hétfőn vívja az egy ponttal előbbre álló Újpest ellen.

Szóljon hozzá!