ZETApress

hírportál

Teniszkupa nyárelőn

RegőMAFC teniszkupákIdén június elsején már 17. alkalommal rendezzük meg a Regő?MAFC Páros Teniszkupát, melynek ismét a Hauszmann Alajos utcában található volt MAFC Sporttelep ad otthont. Bár a naptár szerint szombaton beköszönt a nyár, de várhatóan megtréfál bennünket az időjárás ? tudatták a Regő Kft. sajtósai.

Ennek ellenére bízunk abban, hogy a jó társaság, a barátságos mérkőzések, a finom ételek és a hűsítő italok biztosítják az eddigi megszokott remek hangulatot. Miként a februári télben, most is párosban mérhetik össze tenisztudásukat versenyzőink, azaz a politikai-, gazdasági-, média-, és sportélet, valamint a művészvilág ismert egyéniségei. A kellemes időtöltéssel egybekötött sportolás szándékaink szerint hozzájárul a társadalmi párbeszéd elősegítéséhez, a személyes kapcsolatok kiépítéséhez és nem utolsó sorban a szabadidő aktív eltöltéséhez.

Nyolc pályán körülbelül 30 pár versenyez a végső győzelemért, természetesen a kiesett játékosok idén is küzdhetnek a vigaszdíjért. A torna a jó hangulat és baráti találkozó színhelye, délelőtt a pályán mindenki nyerni akar és a legkiélezettebb csatákat követően este a fehér asztalnál sportszerűen gratulálnak egymásnak az ellenfelek. A rendezvény baráti jellegét tükrözi, hogy a teniszezők között mindkét oldal képviselteti magát, erre a napra félretéve az egymással szembeni politikai nézeteiket.

Idén a versenyen köszönthetjük többek között Dr. Pintér Sándor belügyminisztert, Dr. Stumpf István alkotmánybírót, Dr. Bárándy Péter ügyvédet, Balogh Gábor miniszterelnöki sporttanácsadót, Üsztöke Botondot, a Hotel Karos Spa vezérigazgatóját, Megay Róbertet, a Greenhelp Kft. tanácsadóját, Czakó Lászlót, a Protruck Kft. ügyvezető igazgatóját, valamint Hajas László mesterfodrászt és még sokan másokat.

Este az elegáns vacsora, az ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadás után látványos műsor várja a versenyzőket a Bara Hotelben. Az est sztárvendége Magyarország egyik legtehetségesebb és legfiatalabb énekesnője, akiről egyelőre nem árulunk el többet. Majd a táncé lesz a főszerep, melyhez a Happening Band szolgáltatja a talpalávalót. A verseny fővédnöke: Dr. György István főpolgármester-helyettes, versenyigazgató: Nagy Tamás, a rendezvény háziasszonya: Vabják Dóra lesz. A rendezvény karitatív jellegű, a tombola bevételét az Afrikai?Magyar Egyesület számára ajánljuk fel!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. REGŐ?MAFC nyárelőn | ZETApress

Szóljon hozzá!