ZETApress

hírportál

Fél áron Balatonfüredre

Július 11-én, szombaton 8 órától 13 óráig folyamatos regisztrációval indulnak a résztvevők Balatonfüredről a Marina Hotel strandjáról Tihanyba, az Öbölátúszásra. Esőnap másnap, vasárnap lesz. A rendezvény időjárástól függő, esőnapra való áthelyezéséről és a programról részletesen olvashatunk honlapjukon. Félárú alkalmi menettérti kedvezményt kapnak mindkét napra a vasúttal érkezők ? tudatta Sajtóosztályuk.

A MÁV-START Öbölátúszásra érkezőknek a személyszállító vasúttársaság 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely állomásról Balatonfüred állomásra. Az alkalmi menettérti jegyet érvényesíttetni szükséges az Öbölátúszás helyszínén, a MÁV-START sátoránál, ahol Öbölátúszás feliratú bélyegzővel látják el a kedvezményes menetjegyeket. A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló nem fogadja el, és pótdíjjal együtt meg kell váltani a teljes-árú menetjegyet az Üzletszabályzatnak megfelelően.

A kedvezmény legkorábban július 10-én 00 órától vehető igénybe, és a visszautazást július 13-án 24 óráig kell befejezni. Az 50%-os alkalmi menettérti kedvezmény esőnap esetén is a fenti feltételekkel érvényes. A rendezvény weboldalán további infók is megtudhatók.

Szóljon hozzá!