ZETApress

hírportál

Mérkőzések Boszniában és a Markóban

A szombati norvégek elleni Megyeri úti 1:4 (0:2) után nem sok reményünk maradt tegnap este a bosnyákok ellen. Második Eb-ellenfelünk a nemzetek rangsorában jóval ellőttünk állt, s ráadásul otthonában, Zenicán játszott. A hazai pálya most nekik nem segített, Bosznia-Hercegovina vereséget szenvedett. Félidőben 1:0-ra vezettünk, s 3:0 után ellenfelünk 11-esből állította be az 1:3-as végeredményt. Gólarányunk még mindig negatív, 4:5-ös arányú. A hatcsapatos C csoportban 3 pontunkkal az ötödikek vagyunk.

Már utaltam hétfői írásomban arra, hogy a keddi bírósági tárgyalásról az MLSZ le akarja beszélni a Fradit. Valójában nem a játékosok fizetése, hanem az élvonalból való kizárás volt a per tárgya. Első fokon nyert az egyesület, s a bíróság a kizárást jogtalannak ítélte. Az MLSZ fellebbezett, így következik a második félidő. Ott akár fordított ítélet is születhet, de egy megegyező ítélet esetén is kizárhatja újra az MLSZ a csapatot.

Az MLSZ a FIFÁ-nál is számíthat egy szigorú megrovásra azért, mert sportbíróság helyett polgári tárgyalt egy szövetségi ügyet. Lehet, hogy ezért meg az MLSZ-t fogják kizárni a nemzetközi szervezetből. Lehet, hogy bosszúból a Fradit ezután már az NB III-ba száműzik. Ha ez az ára Kisteleki István alapos megfricskázásának, már megérte nekik.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Megint kikapott a válogatott

Szóljon hozzá!