ZETApress

hírportál

Fitparádé a SportMaxban

Immár 10. alkalommal, Budapesten ötödszörre kerül megrendezésre október 20-21-én, szombat-vasárnap a SportMaxban, a rendkívül sikeres, nemzetközi elismertségnek örvendő, sportverseny központú, fitness-wellness-életmód eseménye a Fitparádé ? tudtuk meg a Széchenyi István téri Creol Bárban a délelőtti sajtótájékoztatón.

A hétvégi rendezvény mindkét napján 10-18 óráig várják a szervezők az aktív kikapcsolódásra vágyó kicsiket és nagyokat a Csörsz utcai sportcsarnokban, a XII. kerületben. A Hegyvidéki Fitparádé házigazdája idén is Pokorni Zoltán, a XII. kerület polgármestere. Az esemény fővédnökei: Dr. Deutsch Tamás, a MOB Alelnöke, európai parlamenti képviselő, valamint ez évtől Dr. Simicskó István sportért felelős államtitkár. A rendezvény díszvendége: Hussain Al Saffar, sportvezető az Egyesült Arab Emirátusokból. Regős Lili, az esemény háziasszonya, a Fitparádé 2011-es FitModel World győztese, a 2011-es Szépségkirálynő Miss Sport különdíjasa. A Fitparádé sajtófőnöke: Kaminski Fanny, a promótere és jogtulajdonosa: Buranits Ildikó.

Európán túl is dübörög a Hegyvidéki Fitparádé, amely 10 éves múltra tekint vissza. Október 20-21-én a világ 19 országából érkeznek versenyzők és delegációk, hogy a mintegy hatvan különböző sportesemény valamelyikén megmérettessék a tudásukat. A szombati programok főként a szépség és az ügyesség jegyében zajlanak, de a Szkander Világkupa versenyzőinek is szurkolhatunk. A Fitmodel World versenyen évről évre a legcsinosabb lányok indulnak és tavaly óta már sármos férfiakkal is bővült mezőny. A bajnokok értékes ajándékokat kapnak, a legjobbak magazinfotózást nyernek, az abszolút győztest egy évig menedzselik. A Fitparádén megvalósulhatnak az álmok, mert azok a fitmodellek, akik itt nyertek, világbajnokok lettek. Az Árvai RAW Guggoló versenyen a sportág legjobbjai küzdenek, G-Flexezni, kettlebellezni és a Cross Challenge versenyeken mindkét napon részt lehet venni. A gyerekeket az úszó diákolimpia mellett légváras játszóház, mini golf és táncverseny várja.

Vasárnap már az erőé a főszerep. A Scitec RAW Power győztese Las Vegasba jut ki. A Louie Koncz Classic versenyekről Franciaországba és Dubajba lehet meghívást nyerni. A Strongman versenyen Darázs Ádám irányításával a fiatal tehetségek szállnak versenybe. A Fitparádé sztárvendégei: Lenda Murray, nyolcszoros Ms Olympia győztes, a testépítés női Schwarzeneggere, valamint Vinny Galanti, New York-i IFBB Pro Masters testépítő.

A versenyek mindkét napos kísérő rendezvénye a FITEXPO, egy sztárparádéra épülő sport-, fitness-, wellness-, SPA-beauty és egészséges életmód kiállítás, fitness- és táncbemutatókkal, kvízjátékokkal színesítve. Kiállítóink között megtalálhatók a fitness és wellness ipar minőségi szolgáltatói, disztribútorai, média szereplői, valamint szállodái, melyek folyamatos promóciós tevékenységgel, kóstolókkal, ajándékokkal vonzzák a látogatókat. Bemutatjuk a legújabb formációkat, tippeket, titkokat.

Hölgyprogramok: A hölgyeket fodrásszal és sminkessel, szépségápolással kapcsolatos tanácsadással, alakmegőrző termékek ismertetésével, diétás ételek és italok kóstolójával, valamint divatos és sportos ruhamárkák megismertetésével várjuk. Férfi programok: Az erő jegyében kerül megrendezésre a Louie Koncz Classic International testépítő kategóriája, a IX. Judgement Day Szkander Világkupa, a Strongman országos tehetségkutató, Scitec RAW, Profi és Amatőr erőemelő és fekvenyomó versenyek, a Strongman országos tehetségkutató, az Árvai RAW Guggoló verseny, küzdősport- és vívó bemutatók több száz versenyző közreműködésével. Bemutatkoznak a legújabb edzésmódszerek a spártai kiképzések híveinek: Hungarian Cross Challange, G-Flex, Elite Kettlebell Club.

Junior programok: A gyerekeket a népes mezőnyt felsorakoztató Start Dance Cup táncbajnoksággal, a II. korcsoportos Úszó Diákolimpiával várjuk, amelyben a XII. kerületi iskolák vesznek részt, illetve minigolfozhatnak és a játékvárban ugrálhatnak. A 14 év alattiak részére ingyenes belépést biztosítunk a rendezvény programjaira. Senior programok: Az 50 év felettieket célozzuk meg az aquasakk és nordic walking programokkal, valamint a minigolffal, aquafitness-szel és a kerületiek számára ingyenes úszással. A nyugdíjasok számára ingyenes belépést biztosítunk a rendezvény programjaira.

Sportbemutatók: A rendezvény mindkét napján küzdősport-, boksz-, vívás- és íjász, valamint felnőtt és óvodai kosárlabda bemutatók zajlanak. Újdonság a rugby edzés. Az uszodában búvár bemutatóval készülnek az érdeklődőknek. Lite Wellness: Nyílt Nappal mutatkozik be a Lite Wellness Club a látogatók számára szombaton. A Lite a fitness, wellness és egészséges életmód egy új megfogalmazásban és csodálatos környezetben. Programkínálatában megtalálhatóak a szombati nap folyamán az alakformáló és zsírégető torna, a BodyART és a spinning. A belépéshez nincsen másra szükség, mint Fitparádé karszalagra.

Ingyenes sportolási lehetőségek a kerületieknek: Előzetes regisztráció alapján szombati uszoda használat 13 óra után a XII. kerület polgárai részére, valamint az elmúlt évek során nagy sikernek örvendő nyílt aquasakk bajnokság. Belépőjegy: XII. kerületi lakcím kártyával és Hegyvidék kártyával rendelkezőknek, 14 év alattiaknak és nyugdíjasoknak ingyenes. A szombati jeggyel a Lite Wellness Club Nyílt napja is látogatható. Mindenki másnak 1500 forint a napijegy. Parkolás: A MOM Bevásárló Központban hétvégén ingyenes a parkolás. A VIP Party a Creol Bárban a sztárokkal, vasárnap 22 órakor kezdődik, ahova bármelyik napi Fitparádé karszalaggal ingyenes a belépés!

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Ünnepi Ultramarathon | ZETApress
  2. Hegyvidéki Fitparádé | ZETApress

Szóljon hozzá!