ZETApress

hírportál

Táncolj, ország!

Ki ne ismerné, a Kihívás Napjának lényegét: mozogjon mindenki, aki csak tud! A McDonald?s Kihívás Napja szervezői ? a tánc sokad virágzására gondolva ? táncba hívnak mindenkit, gyerekeket és felnőtteket, iskolásokat és dolgozókat, nyugdíjasokat és óvodásokat, vállalkozókat és bérből élőket. Egyszóval mindenkit és mindenhol, közterületen, intézményekben, munkahelyeken vagy bárhol. Őrülten hangzik, de ez benne a buli!

Május 20-án, szerdán 11 órakor Südi Iringó vezetésével indul a táncőrület szerte az országban. Őt személyesen Budapesten, a belvárosi Erzsébet téren lehet táncra kérni. Kamerákat elő, ilyen alkalom is csak egyszer akad az életben. Ki ne hagyja! Kérje fel Ön is, a szívéhez közel állót, vagy csak a legközelebb állót, és indulhat a tánc! Táncoljon együtt azzal a sok ezer emberrel, akik délelőtt ide, délelőtt oda, együtt ropják szerte az országban. Koptassák bárhol is a cipőiket, a táncbarátok sokasága együtt tehet hitet, a mozgás, a derű és a jókedv mellett! Az azonos időben táncoló emberek rekordlétszáma legyőzi majd a kételkedőket.

Ne felejtse el május 20-át! A csillogó fekete lakkcipő nem téma, a lényeg a mozgás, a tánc, az öröm, hogy sokakkal együtt végre hajlandók vagyunk tenni magunkért, az egészségért! Hozzávalók: egy négyzetméternyi hely, egy csipetnyi önbizalom és dupla adag jókedv! Kihívás, nem? Buli a javából! Hölgyeim, uraim, szabad egy táncra? Az adatokat, híreket, fotókat honlapjukon gyűjtik.

Európa Amerika ellen

Oroszország és Kanada vívja a döntőt holnap este Bernben az A csoportos férfi jégkorong világbajnokságon, míg a délutáni bronzmeccsen Svédország játszik az Egyesült Államokkal. A tegnapi elődöntőben is a két kontinens küzdött egymással: az oroszok 3:2-re győzték le az amerikaiakat, Kanada meg 3:1-re a svédeket.

A szerdai negyeddöntőben az oroszok a fehéroroszokat ejtették ki, akiket tegnap a nemzetközi szövetség kárpótolt. Nekik ítélték a 2014-es VB rendezési jogát, melyet mi is megpályáztunk. Adósak vagyunk még a csütörtöki negyeddöntők eredményeivel. Kanada?Lettország 4:2, Svédország?Csehország 3:1.

Idehaza tegnap megkezdődött a 27. forduló a Soproni Ligában. A nyitómérkőzésen a Haladás 1:0-ra verte az MTK-t a Hungária körúton.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Négy vendéggyőzelem született
  2. ZETApress » McDonald?s Kihívás Napja

Szóljon hozzá!