ZETApress

hírportál

Talma T-Mobile-lal kommunikál

A MOL Nyrt, a Henkel Magyarország és a Dreher Sörgyárak mellett a T-Mobile is a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben a világbajnok motorversenyzőnk, Talmácsi Gábor mögött maradt és továbbra is biztosítja őt támogatásáról ? tudatta a menedzsment.

Délután a T-Mobile Budafoki úti üzletében került sor a szolgáltató által biztosított telefonkészülékek átadására. Langsteiner Marianne, a Magyar Telekom Nyrt. Lakossági Szolgáltatások Üzletág marketing igazgatója a készülék átadása mellett ellátta Talmát hasznos információkkal, felhívta figyelmét a T-Mobile legújabb díjcsomagjára, a MédiaMániára, ami Talma igényeihez maximálisan igazodik, hiszen gyakran internetezik, tévézik, levelezik, intézi a napi dolgait, vagy éppen játszik a hosszú utazások alkalmával.

Ezt követően Talma meglepte a T-Mobile telefonos ügyfélszolgálatán dolgozókat: kéréseiknek eleget téve jó pár autogramot kiosztott, sőt egy rövid időre belekóstolt munkájukba is. Távozás előtt megjegyezte, hogy mindenképpen marad a motorversenyzésnél, nem tervezi, hogy szakmát vált.

Pótolták az elmaradást

Lejátszották a február végéről elhalasztott 17. fordulót a Soproni Ligában. Kedden kettő, tegnap meg további hat mérkőzésre került sor. Az Újpest 3:1-re verte a Vasast a Megyeri úton, így két pontra közelítette meg az otthon a Győrrel 2:2-t játszó listavezető Debrecent. Több döntetlen nem is volt a fordulóban, míg a két vendéggyőzelmet az MTK és a Paks érte el. A kék-fehérek a Honvédet verték Kispesten 3:0-ra, az atomvárosiak meg a REAC-ot 2:1-re Palotán. Otthon a Siófok 3:1-re verte Nyíregyházát, a Haladás meg 2:1-re Fehérvárt. A Kecskemét?ZTE mérkőzésen 2:0-s, a Kaposvár?Diósgyőr összecsapáson meg 1:0-s hazai győzelem született.

Hazajöttek hokisaink

Délután megérkezett Ferihegyre Svájcból a világbajnokságot megjárt férfi jégkorong válogatottunk. Ottani hat vereségük ellenére nagy lelkesedéssel fogadták őket a szurkolók. Közben odakinn folytatódtak az események. A negyeddöntőben az oroszok 4:3-ra győzték le a fehéroroszokat, az amerikaiak meg 3:2-re a finneket. Holnap ők játszanak először a döntőbe jutásért. A másik holnapi elődöntőt a mai Kanada?Lettország és a Svédország?Csehország mérkőzések győztesei vívják a vasárnapi döntőbe jutásért.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Táncolj, ország!

Szóljon hozzá!