ZETApress

hírportál

Európa Liga a Story4-en

Tegnap este a Videoton Európa Liga-mérkőzésen 3:0 (1:0) arányú vereséget szenvedett a KRC Genk csapatától ? láttuk élőben a STORY4-en! Sajnos csütörtökön csütörtököt mondtunk? 27 évvel ezelőtt egy ország leste lélegzetvisszafojtva a Videoton nagyszerű eredményeit, a székesfehérvári együttes egészen a döntőig jutott az UEFA Kupában.

A sorozatot ma már Európa Ligának hívják, és a Vidi a sikeresen megvívott selejtezők után újra ott van a kezdőkörben. Csatornánk pedig büszkén és örömmel jelenti be, hogy az UEFA-val kötött szerződés értelmében 2015-ig továbbra is a STORY4 közvetíti az Európa Liga legjobb találkozóit, köztük a Videoton mind a hat őszi csoportmérkőzését! ? tudatta a Sajtóklub. A Vidi tegnap Genkben megkezdett Európa ligabeli menetelésén a kommentátor Méhes Gábor volt, az elegáns körítésről pedig kiküldött tudósítójuk, Petur András gondoskodott, exkluzív riportokkal jelentkezett be a helyszínről a találkozó előtt és után is.

A további menetrend

Október 4: Videoton ? Sporting, október 25: Videoton ? Basel, november 8: Basel ? Videoton, november 22: Videoton ? Genk és december 6: Sporting ? Videoton. Az Európa Liga mérkőzései a STORY4 legnézettebb műsorai közé tartoznak. A csatorna 2009 szeptembere óta közvetít a rangos kupasorozatból, az egyes találkozókat átlagosan ötszázezer néző látta. Kimagasló eredményt ért el a STORY4 2010 májusában, amikor a Gera Zoltán részvételével zajló Atletico Madrid ? Fulham Európa Liga-döntőt nyolcszázezren látták, a 18-49 éves férfiak körében 10,3%-os közönségarányt ért el az összecsapás.

S ha már STORY4: a csatorna őszi kínálatából nem hiányozhat a Szerencsekerék Szulák Andreával, az átVágó Vágó Istvánnal, a nagy sikerű Poirot-sorozat ? szeptembertől vadonatúj részekkel ?, továbbá Miss Marple, Doktor Addison, A hidegsebész, illetve a megunhatatlan legendás Dallas-széria! A Szerencsekereket tíz év után tavaly szeptemberben indította újra a STORY4 ? óriási sikerrel. A műsor minden idők legnépszerűbb televíziós vetélkedője. A játék először 1975-ben került adásba az Egyesült Államokban, ahol az óta is megszakítás nélkül fut. Az újrafényezett produkció be is váltotta a hozzá fűzött reményeket, hamar újra az ország kedvenc vetélkedőjévé vált. A sikersorozat hétfőn folytatódott.

2 hozzászólás

  1. Műsorváltozás lesz szombat délelőtt a STORY4-en! Az elsöprő sikerre való tekintettel megismételjük a Vidi győzelmét hozó mérkőzést! A Videoton csütörtökön a magyar klubfutball elmúlt húsz évének egyik legnagyobb sikerét aratta a nemzetközi porondon a Sporting 3:0 (3:0) arányú legyőzésével. A STORY4 nézői újra átélhetik a Vidi bravúros hazai győzelmét: holnap délelőtt 10:30-tól újra láthatjuk a Videoton ? Sporting Európa Liga-mérkőzést! A műsor 12:30-tól a meghirdetett program szerint folytatódik a Jim szerint a világ című vígjáték-sorozattal. A következő mérkőzés időpontja, amelyet a STORY4 természetesen ismét élőben közvetít: október 25-e, csütörtök 19 óra: Videoton FC ? FC Basel.

  2. AZ RTL Klub és a tv2 után tegnap a STORY4 volt a harmadik legnézettebb csatorna! Ismét kiemelkedő nézettségi mutatókat produkált a Videoton-Basel Európa Liga mérkőzés a STORY4-en. A házigazdák 2:1 (2:0) arányú győzelmét 730 ezren látták, ami kimagasló eredménynek számít a kategóriában, hiszen a reklámértékesítés szempontjából fontos 18-49 éveseknél a meccset a televíziónézők 6,9%-a követte figyelemmel. A következő 3 mérkőzés időpontja, melyet a STORY4 természetesen ismét élőben közvetít: november 8: FC Basel?Videoton 20:45, november 22: Videoton?Genk 18:40 és december 6: Sporting Lisszabon?Videoton 20:45.