ZETApress

hírportál

Talma jobb, mint Moszkvában

A Supersport kategória mezőnyének ma is, mint pénteken, két 45 perces edzés állt a rendelkezésre. Talmácsi Gábor és csapata, a Prorace Team minden percet kihasználtak és a kemény munkának meg is lett az eredménye. Már a délelőtti második szabadedzésen is sikerült gyorsulnia Gábornak, így a 13. helyen végzett ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

A Superbike edzése miatt csúszással kezdődő időmérőn azután tovább javított és a számára eddig ismeretlen versenyhelyszínen megszerezte legjobb rajthelyét a Supersport vb-n. Holnap a 2. sorból, azaz a 7. helyről indulhat a 19 körös versenyen, melyet az Eurosport 13:30 órától élőben közvetít. Rajtsorrend: 1. Jules Cluzel, 2. Sam Lowes, 3. Broc Parkes, 4. Kenan Sofuoglu, 5. Fabien Foret, 6. Vladimir Leonov, 7. Talmácsi Gábor… 11. Tóth Imre… 28. Németh Balázs.

Nagyon jól sikerült a mai kvalifikáció. A pénteki időmérőhöz képest 1,133 másodpercet javítottam, ezzel a 7. rajtpozíciót szereztem meg. Megtanultam a pályát, komfortosan éreztem magam a motoron. Az edzésen a hátsó gumi nem tapadt kellően a pálya minősége miatt. A warm up-on még apró módosításokat próbálunk majd ki a jobb hátsó gumi tapadás érdekében. Legutóbb Moszkvában a 3. sorból indultam, akkor a 10. rajtkocka volt az enyém. Ebben az évben ez a legjobb rajtpozícióm. Jó érzés lesz újra a második sorból rajtolni ? mondta Talmácsi Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma német sikere | ZETApress

Szóljon hozzá!