ZETApress

hírportál

Talma a Nürburgringen

Talma a 14. helyrő várja a folytatást a Superbike világbajnokságon. A mezőny a moszkvai futam után egy újabb világhírű pályán, a hétvégi nagydíjnak otthont adó Nürburgringen folytatja a küzdelmet ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

A németországi Eifel-hegyek közt felépített pálya 1927. június 18-án nyitotta meg kapuját, majd 1984-ben nyerte el mai versenypálya formáját, és azóta további kiszolgáló egységekkel bővült az idők folyamán. Talmácsi Gábor csütörtökön érkezett meg a futam helyszínére, amit igyekezett minél jobban feltérképezni, hiszen korábban még nem versenyzett ezen a pályán.

A délelőtti szabadedzésen 18 kört teljesített a több mint 5 km hosszú aszfalton és a 14. helyen zárt, majd az első időmérőn folytatódott a munka. Addigi legjobb köridején sikerült javítania, de a többiek is tovább gyorsultak, így ismét a rajtszámával azonos helyen végzett. Az ideiglenes pole pozíció Sam Lowesé. ? Az első két edzés nehéz volt számomra. A pályát még tanulom kell. A célom, hogy holnap még inkább fel tudjam venni a ritmust. Egyelőre a motort még nem sikerült igazán a pályához hangolni, ezért nehéz volt jó köridőket menni. Folytatjuk a munkát és szeretnénk holnap előrelépni! ? mondta Talmácsi Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma jobb, mint Moszkvában | ZETApress

Szóljon hozzá!