ZETApress

hírportál

Talma és az ovi-foci

Világbajnok motorosunk látogatást tett egykori óvodájában, a Zuglói Rózsavár Óvodában, ahol részt vett a Zugló Önkormányzata és az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány által szervezett Ovi-Foci pályaavató ünnepségen ? tudatta a Talmácsi Gábor Média. Képeink a Mosolyalbum.com felvételei.

Az Ovi-Foci Program keretében az óvodások nem csak a foci, hanem számos egyéb labdajáték (kosárlabda, kézilabda, tenisz, lábtenisz, röplabda, csörgőlabda, boccia) alapjait is elsajátíthatják, mellyel a Program nem kizárólagosan a magyar futballélet, hanem a teljes magyar sportélet felemelkedését is szolgálja.

Talmácsi Gábor találkozott egykori óvó nénijével is, aki a mai napig aktívan dolgozik, majd a gyerekekkel közösen kipróbálta az új pályát és együtt rúgták a bőrt. ? Zuglói születésű vagyok és nagyon sok szép gyerekkori emlék köt ide. Jó érzés volt újra ellátogatni abba az óvodába, ahová anno én is jártam. Emlékszem, hogy ovi után mindig mentünk édesapámmal a Bosnyák térre motorozni. Itt kezdődött a motoros karrierem. Gratulálok az Ovi-Foci programhoz, mely lehetőséget biztosít a gyerekeknek a mozgásra, ami az ő korukban nagyon fontos. A sportolás köztudottan fejleszti a mozgáskoordinációt, ad egyfajta magabiztosságot a gyerekeknek és céltudatossá neveli őket ? mondta el Gábor.

Szóljon hozzá!