ZETApress

hírportál

Teniszütő és körömolló

Serena Williams, a híres teniszcsillag a Körömolimpián folytatja. A világ legjobb teniszezőjéről talán senki nem gondolná, hogy, imádja a manikűrt és a pedikűrt. Körmeit négy naponta frissen készítteti, lábát pedig hetente látja pedikűrös ? tudtuk meg Balogh Zsuzsától.

Serena már fiatalabb korában imádott a lakkokkal és a strasszokkal babrálni. Blogjában többször is említette már, hogy logikus lépésnek tartja azt, hogy ha ennyire imádja a manikűrt, ki is tanulja a szakmát. Serena pedig máig nem tett le erről a vágyálomról. Szabadidejében körmös tanfolyamra jelentkezett és még az is meglehet, hogy a teniszütőt félretéve, a Körömolimpián folytatja pályafutását. Serenának nem ez az első találkozása a szépségiparral. Azt talán kevesen tudják róla, hogy az élsport mellett évek óta divattervezőként is dolgozik.

Átlagosan öt hónap szükséges ahhoz, hogy a műkörmös szakmát megtanulják a jelentkezők.Serenához hasonlóan a nők többségének igénye van arra, hogy szép és ápolt legyen a körme, nyilván emiatt vonzotta annyira a szakma, hogy meg is tanulja. Serena élsportoló és a tanulmányai során is éltanuló szeretne lenni, ami bizonyára sikerülni is fog neki. Aki hozzá hasonlóan műkörmös szeretne lenni, annak viszont nem kell egészen Floridáig mennie. Tanfolyamainkat szeptemberben indítjuk, amelyekre folyamatosan lehet jelentkezni a weboldalon. Még az is előfordulhat, hogy diákjaink Serena Williams-szel a minden évben nemzetközi közönség előtt megrendezett Körömolimpián fognak megmérettetni ? mondta Székely Imola, a Perfect Nails körömmestere.

Szóljon hozzá!