ZETApress

hírportál

Talma edzés-sikere

A szokásos menetrend szerint ma is két edzés állt a versenyzők rendelkezésére, hogy tovább ismerkedjenek az új pályával és tökéletesítsék a motorok beállításait. A délelőtti szabadedzésen Talmácsi Gábor 17 kört futott és a 8. helyen végzett ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

Majd következett a délutáni időmérő, melynek forgatókönyve hasonlított a tegnapihoz, hiszen egy bukást követően ismét piros zászlókat kezdtek el lengetni a pályabírók és megállítottak a kvalifikációt. A nem túl hosszú kényszerpihenő után Talmácsi is igyekezett javítani köridején, de nem jó irányba mentek el a változtatásokkal, így kénytelen volt visszatérni a boxba. Végül az edzés hajrájában sikerült tovább gyorsulnia és a hétvége folyamán eddigi legjobb köridejével megszerezte az eddigi legjobb rajtpozícióját. Az első sorból Cluzel, Sofuoglu, Lowes és Parkes indulhat majd. A Supersport kategória versenyét holnap 11:30 órától élőben közvetíti az Eurosport2.

Az eddigi legjobb rajtpozíciómat sikerült megszerezni. Nagyon gyors mindenki és kicsik a különbségek. Amikor a piros zászlót követően visszamentem a pályára nem sikerült javítanom, így megint kijöttem. Feltettünk egy másik gumit és állítottunk az áttételen, de egyikkel sem a jó irányba mentünk el, így visszatértünk az alapbeállításokhoz és azon próbáltunk finomítani. Az edzés végén sikerült gyorsulnom, így holnap a 3. sor közepéről indulok majd. A motorbalance-on még állítanunk kell, hogy konstans köröket tudjak motorozni, ami a versenyen elég fontos tényező ? mondta Talmácsi Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma 8. lett Moszkvában | ZETApress

Szóljon hozzá!