ZETApress

hírportál

Natasa bronzérmes

Bronzérmes lett csütörtöki ezüstérme után ma Douchev-Janics Natasa női K?1 200 méteren. A háromszoros olimpiai bajnoknő nem rajtolt jól, fél távnál a 4-5. helyen haladt, de remek hajrával 3. helyet szerzett. Storcz Botond csapata 3 arany-, 2 ezüst-, és 1 bronzéremmel zárt a nyári játékokon.

Az olimpiai bajnok a tavalyi világbajnokság győztese, az új-zélandi Lisa Carrington lett, akit Natasa tegnap nagy csatában vert meg az előfutamban. Az ukrán Oszypenko-Radomska az 500 méter után 200-on is ezüstérmet szerzett ? láttuk délelőtt az m1-en. Eddig összesen 16 érmet (nyolc aranyat és négy-négy ezüstöt és bronzot) szereztünk Londonban.

Sajnos női vízilabdázóinknak csütörtökön nem sikerült a bronzérem. Nagy csatában 13:11-re kaptunk ki az ausztráloktól. Olimpiai bajnok az Egyesült Államok lett, aki a döntőben 8:5-re verte az elődöntőben minket búcsúztató spanyolokat. Kézilabdázóink holnap délben a horvátokkal játszanak a bronzéremért. Tegnap este a svédektől 27:26-ra kaptunk ki az elődöntőben, míg a horvátokat 25:22-es győzelmükkel a franciák búcsúztatták. Férfi vízilabdázóink holnap kora délután a spanyolokkal játszanak az 5. helyért, mivel a tegnapi helyosztón az 5-8. között 10:9-re vertük az ausztrálokat.

Magyarok a záróünnepen

Két magyar artistaművész, Simet László és felesége, Olga is fellép a londoni olimpia holnap esti záró ünnepségén: a kötéltáncos mintegy 40 méter magasan fog sétálni egy neves angol zenésszel közös műsorszámban, feleségét pedig egy sokszereplős jelenet egyik akrobatájaként láthatja a közönség. A produkciót szigorú titoktartás övezi, részleteket nem árulhatnak el az előadásról. Beszámolt arról, hogy feleségével két különböző számban szerepelnek. Olga a műsor elején az akrobata jelenetben mintegy öt méter magasan kötéltáncol egy színes kavalkád szereplőjeként, amelyben több száz ember táncol körbe és egy csapat akrobata dolgozik a színpadon. László csak később jelenik meg, mintegy 40 méter magasan, védőháló nélkül.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Bronzhétvége Londonban | ZETApress

Szóljon hozzá!