ZETApress

hírportál

Talma rossz taktikája

A szigetország szeszélyes időjárása keresztülhúzta Talmácsi Gábor és csapata számítását, így a magyar motorosnak nem sikerült tovább javítani a második kvalifikáción. Míg délelőtt bejött Talmácsiék taktikája a gumiválasztást illetően, addig az időmérőn nem bizonyult jó döntésnek, hogy a vizes gumit intermediara cserélték.

Talmáék eltaktikázták az időmérést, mert edzés legvégén leesett az eső és hiába lett volna még 2 kör megtételéhez elegendő idő, nem volt értelme kockáztatni, így Talmácsi kiállt és a boxban fejezte be a tréninget. A tegnapi 11. helye után holnap a 14. helyről várja majd a rajtot. A Supersport kategória versenyét az Eurosport2 14:30 órától élőben közvetíti ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

Sajnos eltaktikáztuk magunkat az időmérő legvégén, így már nem tudtam tovább gyorsulni. Ami délelőtt bejött, az sajnos délután nem. A szabadedzés végén egyre jobban száradt fel a pálya és hátulra slick gumit tettünk. 5. lettem. Az időmérőn is folyamatosan száradt az aszfalt az ideális íveken, így kimentem és megkockáztattunk egy gyors gumicserét. Intermédia gumival mentem vissza, de ahelyett hogy tovább száradt volna az ideális ív, leesett az eső. Mivel kevés idő volt hátra, így nem volt mit tenni. A vizes beállítások még nem az igaziak, de dolgozunk rajta a csapatommal. Nem könnyű ez a hétvége eddig számunkra. Holnap kell egy jó rajt és mindent megteszek, hogy a 14. helyről előrébb tudjak jönni, amennyire csak lehet ? mondta Talmácsi Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma a legeredményesebb magyar | ZETApress

Szóljon hozzá!