ZETApress

hírportál

Talma a 11. helyről várja a holnapot

A legendás Silverstone-i pályán folytatódik a Superbike Világbajnokság küzdelmei, mely sokkal inkább a gyors, mintsem a technikás pályák közé tartozik. A brit versenyhelyszínen a Supesport mezőnye a mai napon sikeresen túl van egy száraz és egy vizes edzésen ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

Gábor célja a brnói remeklés után mindkét alkalommal az volt, hogy minél több kört teljesítsen és szokja a pályát, mely bevallása szerint továbbra sem tartozik a kedvencei közé. A délelőtti tréningen a 12. helyen végzett, körideje 2:12.650 volt. A délutáni időmérőn vizes körülmények között legjobb idejét ? 2:28.477 ? az utolsó, 14. körében érte el, mellyel ideiglenesen a 11. rajtpozíció az övé. Az első időmérőt Jules Cluzel nyerte.

Még szoknom kell a pálya egyes részeit és úgy érzem még bennem is több van, amit még ki tudok hozni magamból. Mivel a pálya nagyon gyors, így itt sokkal érezhetőbbek a technikák és a motorerők közötti különbségek. A T1 és T2 szektor tetszik, a T3-as, T4-es nem igazán. Az időjárás roppant szeszélyes. Kb. 20-22 fok van és az egyik percben esik, a másikban felszárad az aszfalt, így a csapatoknak mindenre felkészülteknek kell lenniük és nagyon gyorsan kell alkalmazkodniuk a folyamatosan változó körülményekhez. A motorom beállításai alapvetően rendben vannak. A célom az, hogy minél több kört menjek holnap is, hogy érezzem és szokjam a pályát ? mondta Talma.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma rossz taktikája | ZETApress

Szóljon hozzá!