ZETApress

hírportál

RajongóSzív Londonban

Már több mint ötezer rajongói üzenetet küldtek az olimpikonoknak. Pár nap alatt több mint ötezer virtuális szívdobbanást küldtek az ?igazi rajongók?. A T-Home által létrehozott weboldalon keresztül bárki ? Facebook fiókkal történő belépést követően ? virtuális szívdobbanása elküldésével jelezheti rajongását, szurkolását.

A londoni versenyeken részt vevő sportolóknak küldött üzenetekkel bárki segítheti őket a lehető legjobb eredmények elérésében. A szívdobbanás az olimpikonoknál is azonnal érzékelhetők: a T-Home számukra az ötkarikás játékokra való utazás előtt különleges RajongóSzíveket adott át ? ezek a szívek elkísérik őket Londonba, és a versenyek ideje alatt végig velük lesznek.

A szívdobbanás elküldésével a RajongóSzív megdobban és felvillan, így a sportolók mindig tudják, milyen sokan és gyakran gondolnak rájuk a világ valamely pontján. A kezdeményezés sikerét bizonyítja, hogy az oldal bemutatását követően négy nappal már több mint ötezer rajongó küldte el virtuális szívdobbanását a magyar sportolóknak, és ez a szám, remélhetően napról napra nő.

Az internetes felületen üzenetet is lehet küldeni a versenyzőknek, amelyeket az adott oldalon kívül a budapesti városligeti Telekom Olimpiai Szurkolói Klubban, valamint a főváros egyik legforgalmasabb helyén, az Erzsébet téren felállított interaktív üzenő falakon is meg lehet tekinteni, sőt azokat az adott helyszíneken egy szenzor segítségével, virtuális módon bárki kicsomagolhatja és elolvashatja. A Telekom, Magyarország legnagyobb távközlési szolgáltatója Arany Fokozatú Főtámogatóként segíti a MOB céljainak megvalósulását, és támogatja a londoni olimpiai játékok szereplőinek felkészülését.

1 hozzászólás

  1. Városnyi szív dobbant már a magyar olimpikonokért. Az olimpia első hetének végére közel 15 ezer szurkolói szívdobbanást küldtek az ?igazi rajongók? a magyar olimpiai csapat tagjainak. A július 23-án, hétfőn elindult oldalon legtöbben a nyitónapon, július 27-én fejezték ki rajongásukat a magyar csapatnak: csak ezen a napon másfél ezren üzentek legjobb sportolóinknak. Üzenni pedig érdemes, mert sportolóink minden egyes szurkolói szívdobbanásról értesülnek, hiszen elutazásukkor RajongóSzíveket kaptak a T-Home-tól, amelyek a versenyek ideje alatt végig velük lesznek.

    A RajongóSzív minden rajongói üzenetelküldésekor megdobban és felvillan, így olimpikonjaink mindig tudják, ha egy-egy szurkoló rájuk gondolt. Szurkoló üzenetét mindenki elküldheti a weboldalon a magyar versenyzőknek, a biztatásokat a budapesti városligeti Telekom Olimpiai Szurkolói Klubban, illetve az Erzsébet téri Design Terminál épülete mellett felállított interaktív üzenő falakon bárki kicsomagolhatja és elolvashatja egy szenzor segítségével, virtuális módon.